sunnuntai 1. joulukuuta 2013

H- hetki!

Nyt oli siis kilpailuiden aika sunnuntai aamuna. Osallistuin siis aikuisohjelmaan ja minun luokassani oli todella paljon kisaajia. Onneksi juniorit ja seniorit palkittiin erikseen. Meidän luokkamme oli jaettu kolmeen starttiin ja olin heti ensimmäisessä startissa neljäntenä. Starttini verryttely alkoi puoli yhdeksältä.

Voin jo tässä välissä sanoa, että moni ei jaksanut niin aikaisin aamusta tulla katsomaan ensimmäistä starttia, joten kuvia radaltani ei ole, vähän videota lopusta löytyy, joten ajattelin että ehkä moni haluaa nähdä miten meillä meni :). Laatu ei kumminkaan hirveän hyvä ole.


Meidän oli siis aika mennä varustamaan. Tulin tallilla hiukan myöhässä, joten en ehtinyt tehdä Hugolle mitään ihmeempiä lettejä. Harjasin ponin kumminkin valmiiksi ja piakkoin pitikin vaihtaa kisavaatteet. Menin laittamaan Hugoa ja poni onneksi avasi suunsa oikein kiltisti. Piakkoin lähdettiinkin sitten verkkaamaan ja keskityin kovasti tekemään hyvän verkan. Meillä oli kiva verkka ja saatiin tehtyä mukavasti töitä. Yhdessä vaiheessa Hugo vähän kuumui ja lähti aina yhdessä kulmassa laukkailemaan. Mentiin pariin  otteeseen käynnissä kulman ohi ja pelkäsin että mitäköhän kisaradalla sitten saattaa tapahtua.



Kisaradalla huoli osoittautui turhaksi. Hugo meni itseasiassa hieman jopa laiskasti joissain kohtaa. Oli kumminkin ihan hyvä, että poni pysyi hallittuna. Muistin radan ja meillä tuli monen monta pientä virhettä. Unohdin temponlisäykset kokonaan (tai no toisinsanoen en hirveästi halunnut pistää Hugoa eteenpäin, koska pelkäsin  että se saattaisi innostua vähän liikaa). Siirryttiin yhdessä kohtaa liian aikaisin käyntiin ja tuli yksi kaamea pysähdys jossa poni lähti sellaista hienoa pohkeenväistösivuaskel juttua.




Tulos oli, että me tultiin sijalle 4/8. Olin  ihan tyytyväinen sillä nämä oli mun ekat koulukisat jos perusmerkin suoritusta ei lasketa. Lisäksi Hugo on kumminkin tosi nuori ja saatiin tosi hyvin kritiikkiä kisapaperiin niin tietää sitten mitä pitää parantaa ratsastuksessaan :).

Prosentit (häpeän) tuli siis 49,76 % ja pisteitä 104,5 p. Lopuksi vielä video kisaradastani...


Kisarata video

T: Josku



2 kommenttia: