keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Uusi ulkoasu!

Heippa, nyt olisi muutoksen aika! Eli siis blogini saa viimein uuden ulkoasun ja värimaailman. Tosiaan vanha ulkoasu ehtikin olla todella pitkään ja se oli ensimmäinen ulkoasu tässä blogissa.

Värimaailma: Uuden ulkoasun värimaailmana on vaaleanoranssi, jonka on tarkoitus luoda blogiin vähän lisää pirteyttä ja eloa. Värin idean sain periaatteessa keväästä ja auringosta. Mielestäni tämä tuo myös sellaista hauskuutta blogiin, ettei se ole ihan synkkä.



Ylägrafiikka: Kiitos ihanalle Pinjalle, sainkin nyt sitten uuden ylägrafiikan myös blogiin. Pitkän säädön jälkeen tulosta tuli ja kyllä tykkään myös paljon ylägrafiikasta! Ylägrafiikassa ei nähdä enää koiraani, Mauria. Sillä tämä blogini keskittyy nykyään siis pelkkiin hevosiin. Maurilla on omat sivut joihin pääset tästä. Kiitos siis tästä ylägrafiikasta ja vaivannäöstäsi!

Miten blogi muuttuu: Nyt kun on saatu vähän uutta ilmettä blogiini, tarkoitus olisi myös tehdä vähän reippaammin postauksia, esimerkiksi erikoispostauksia saattaa tulla, jos niitä halutaan/ehdotetaan. Pyrin siis panostamaan blogiini vielä vähän enemmän kun nyt on myös kevään intoa. Kesän aikana siis saattaa tulla videota esim. ratsastusleiriltä.

Katsojat: On ihanaa, että blogiani ja postauksiani on jaksettu katsoa ja olen saanut myös piristäviä kommentteja postauksiini. Toivonkin tosiaan lisää kommentteja, nyt voi myös anonyymit kommentoida, eli jos ei halua esittäytyä, voi kommentoida anonyyminä. Eli kaikkea rakentavaa palautetta ja ehdotuksia saa jättää.

Kertokaa siis toki tähän alle, mitä mieltä olette tästä uudesta ulkoasusta ja kaikenlaisia ehdotuksia saa jättää!

T. Josku

12 kommenttia:

  1. Tykkään todella paljon uudesta ulkoasusta! Millä olet sen tehnyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Muutin bloggerissa väriteemaa ja ylägraffun Pinja teki gimpillä :D

      Poista
  2. mäkin tykkään tost uudesta ulkasta, mut musta toi arttu kuva vois olla joku muu sillä se on vähän huonolaatuinen kuva. mutta mitäs pienistä ;) kiva jos alat tekee enemmän erikoipostaksia jne. tässä muutama ehdotus: myday kuvina ja videolla, tallipäivä videolla, kysymyspostaus mmissä vastaat videolla ja muutenkin kuvapostauksia ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiitos ehdotuksista! Juu mutta ei anneta sen kuvan häiritä ;D Tosiaan voisin ehkä tehdä hevosblogilleni ihan oman kanavansa youtubeen :)

      Poista
  3. Tää on kyllä tosi kiva varsinki toi ylägrafiikka :)

    VastaaPoista
  4. Kiva ulkoasu! 🙏✌️ ite tykkään💕 ja tee vaik ratsastushistoria tai elämäni hevoset postaus!☝️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, mahtavaa ja hyviä ideoita! :)

      Poista
    2. Tosi kiva ulkoasu! Minne Meet ratsastusleirille? Siis mille tallille

      Poista
    3. Kiitos, meen Melkkilän ratsutallille :)

      Poista