sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Tallipäivä ft. kamera

Okei, nyt tulee siis pitkästä aikaa postausta ihan normaalista tallipäivästä. Kun saavuin tallille meninkin ensimmäiseksi katsomaan Heidin estevalmennusta, joista tuli joitain ihan kivoja kuvia. Mukana siis oli järkkärini ja oli tosi hauska kuvata pitkästä aikaa sillä ihan itse. Aika usein se onkin jonkun muun kädessä kun ratsastustani kuvataan. Nyt olin itse kuvaajan "roolissa".


Valmennuksen loputtua huomasin, että käteni olivat ihan jäässä ja mentiinkin sitten Iidan (joka oli myös katsomassa tuntia) kanssa talliin hieman lämmittelemään ja vaihdoin talviratsastustakin päälle. Seuraavaksi olikin aika mennä viemään poneja tarhaan ja otin Tinjaminin. Tarhaan meni sen kanssa Vanilja ja Kasper.

Nyt sunnuntaina oli todella kurja sää, vettä satoi joten oli oikea kunnon mutakeli. Onneksi olin varustautunut kumisaappain. Mentiin kuvailemaan poneja tarhan luokse Iidan kanssa ja tälläisiä hauskoja kuvia sain otettua.
Katsokaa Tinjaminiä!

Vansku vauhdissa



Poni tuli poseeraamaan aivan aidan viereen.

Kasper ja Timppa taistelevat

Mitäs passagea siellä vedetään? :D


Pikkuinen poni

Vansku diivailee



Tinjamin vauhdissa
Olin vielä senkin jälkeen kuvailemassa kun Iida oli lähtenyt kotia kohti ja huomasin jonkin ajan kuluttua että nyt kyllä pitäisi oikeasti jo mennä nimittäin olin märkä ja kylmissäni. Voi sitä kuvaajan innokkuutta...XD.

Eli taas sitten menin lämmittelemään satulahuoneeseen patterin ääreen ja siellä sitten oleiltiin hetki.


Noin tunnin päästä olikin aika hakea ponit takaisin tarhasta joten otin huomattavasti mutaisemman Tinjaminin mukaani tarhasta.

Vansku: "Säälikää minua!"
Hieman on kyllä piehtaroitu..
Sitten vielä nappasin Cinnamonin ja vein sen tarhaan vuorostaan. Sade oli jo onneksi vähän lakannut, joten ei superponin tarvitsisi ainakaan niin paljoa palella. Sitten lähdinkin jo kotiin..Eli tälläinen sateinen tallipäivä, mitäs piditte postauksesta & löytyikö lempparikuvaa? ;)

T: Josku

6 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Toi valmennuskuva on tosi kiva! Ihana postaus, tee näitä useemminki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidi on proo :D. Okei, hyvä tietää että tämä voisi olla mieluinen ;)

      Poista
  3. Toi eka Vansku-kuva on tosi kiva! ��

    VastaaPoista