torstai 17. huhtikuuta 2014

Herttaisia kuvia!

Hertta, Here, Hera & Herpertti oli tänään hoidettavana minulla ensimmäistä kertaa nyt keskiviikkona. Oli ihanaa päästä hoitamaan tätä suloista hevosta. Päätinkin napsaista muutamia kuvia tarhasta kun taisitte tykätä niistä? ;)


Se näyttää ihan ponilta!


Petz


Katsokaa minua!


Prinsessa <3

Mihin te oikein lähdette?
Tälläisiä nättejä kuvia tuli otettua. No, sitten meninkin siinä hevosten tultua tarhasta harjailemaan Herbellaa. Otin sen käytävälle "kuvaukseen". Eipä ollut paljoa likainenkaan tämä prinsessa, luonteeltaan vähän erilainen kuin Cinnamon. Cinnamon on sellainen että sitä kiinnostaa ihan joka asia aivan mielettömästi ja on kokoajan valmiina kurkkimaan kaikkialle. Herbella otti vähän rauhallisemmin vaikka sitäkin kyllä kovasti kiinnosti kaikki. Molemmat aivan ihania neitejä!







Kyllä Herbellastakin löytyy kuvauksellista puolta vaikka millä mitalla! Vähän piti kuopia välillä reittiä lattian läpi Kiinaan mutta eipä siinä mitään. Kiltti kuin mikä se kyllä on! Mutta tälläisiä kuvaushetkiä tällä kertaa ja tosiaan kyllä harjailin myös Cinnamonia keskiviikkona myös että ei sitä superponia olla minnekkään unohdettu! Kertokaa toki taas mitä piditte ja löytyikö lempikuvaa ;).

T: Josku

2 kommenttia:

  1. Voi ponii 💖💚 Ihanii kuvii (:
    Meijän pitää nähä pian!

    VastaaPoista