maanantai 21. huhtikuuta 2014

Tarhailua auringossa

Sunnuntaina menin tallille hoitamaan Herbellaa. Tosiaan nyt olen sitten ottanut sunnuntain hoitopäiväkseni hevoselle. Tallilla pärjäsi todella hyvin ihan hupparissakin, koska oli niin lämmintä. Lähes 20 astetta saattoi näyttää lämpömittari auringossa.

Heti saavuttuani tallille huomasinkin että Cinnamon oli lähdössä ulkoilemaan. Meninkin sitten ottamaan keväisiä kuvia poneistakin. Tässä postauksessa tulee nyt sitten olemaan siis paljon kuvia!

Cinnamon pyöriskelee.


Epsu: "Zandro ärsyttää.."

Taistelua..


Zandro käy myös Dexterin luona..

"Onpas täällä kuuma!"

Zandro & Dexter: "Mitä ihmettä toi oikein säätää"
 Sitten olikin jo aika viedä seuraavat ponit tarhaan. Tarhailemaan lähtivät Domi, Rufus, Hugo ja Arttu. Vein Hugon tarhaan ja poni oli aivan innoissaan menossa tarhaan.

Rufus ajaa takaa

Run, Domi, run

"Moi!"

Rufuksen pukittelut!

Villihevoslauma

"Mitä te siellä seisotte?"


Kuningas Arttu
 Aikamoista menoa oli, saivat ainakin juosta! Vein taas hieman tomuisemman Hugon sisälle ja seuraavaksi otin vieläkin innokkaamman Tinjaminin tarhaan. Oli aika vauhdikas lähtö, sillä heti kun päästin Tinjaminin irti, se käännähti potkaisten takajalallaan. Aika lähellä se jalka kyllä kävi minua :D.

Tinjamin hyökkää

"Suojaudu Kasper!"



Hyökkäys part 2!

Näitten ponien jälkeen olikin hevosten vuoro ja seuraavaksi lähti sitten Herbella ja Petz. Tässä vaiheessa olikin jo aika lähteä kotia kohti. Mukaan oli tullut paljon mahtavia kuvia ja hauskoja tilannemuistoja. Mikäs oli lempikuvanne? ;).

T: Josku

6 kommenttia:

  1. Vou mitä kuvia! Lempparit oli Epsun takajalkakuvat koska Epsu <3
    - Iiris

    VastaaPoista
  2. Toi 10 kuva on ihan paras ja kaikki Timppa kuvat

    VastaaPoista
  3. Ihan sika hienoja kuvia! <3
    -Karkki

    VastaaPoista