maanantai 5. toukokuuta 2014

Tarhalaiset

Moikka, nyt olisi sunnuntain postauksen vuoro. Eli Herbellan hoitopäivä, ja tulinkin tallille suoraan Maurin noutotreeneistä. Oli kyllä todella hassu sää, sillä välillä satoi ihan kaatamalla ja sitten yhtäkkiä se vain loppui kuin seinään. Onneksi olin varustautunut hyvin kumisaappaisiin, joten nou hätä! Aika piakkoin kun tulin tallille, harjailin Hertan.

Hertta olikin jo käynyt aamusta tarhailemassa kuivalla säällä joten ei muuta kuin tomuja vain pois. Harjaamisen jälkeen käytiinkin hakemassa Epsu ja Dexter tarhailemasta. Niillä ei ollutkaan käynyt niin hyvä tuuri sään suhteen, sillä poniressut olivat aivan uitettuja koiria. Oli satanut niiden tarhailun aikana aika kaatamalla raekuuroja.

"Päästäkää meidät sisään!"



Kyllä ne aika säälittäviltä vaikuttivat ja vauhdilla menivätkin kotiin. Epsukin melkeinpä ravasi talliin karkuun sadetta. Vein siis Epsun sisään ja sen jälkeen olikin "vauhtiponien" vuoro mennä tarhailemaan. Ne nimittäin olivat: Arttu, Hugo, Domi ja Rufus. Näille poneille sattuikin parempi tuuri, nimittäin sade loppui melkein kokonaan juuri sopivasti.

Itse otin innokkaan Artun talutettavaksi. Vähän ennen tarhaa poni pelästyi letkua ja pakitti aika rajusti. No, sitten mentiin ihan hitaasti ja varovaisesti letkun ohi mulkoillen sitä säikkynä.

Domi lentää

Perus Rufus

Hanaa!

Kunnon niskaote, hyvä Rufus!

Pysykää kaukana!

Arttu: "Mä oon isompi kun sä!"

Domi kävi vähän pyörimässä..

HUI

Laukkaaaa

Domin pukki..

Muodostelma!

Hugo flamingo

Hugo on pelottva!

Kääk


Fight!

Arttu: "Nyt kuule Domi, meneppäs ihan suosiolla tuonne vasemmalle"

Tälläisiä kuvia! Otin tälläkertaa sitten likaisen Domin sisälle. On kyllä nämä nuoret junnut niin innokkaita tarhailijoita XD. Mutta juu, sitten olikin jo aika lähteä. Ihan mahtavia kuvia kyllä saa kun jaksaa vaivautua. Nyt oli vieläpä kameran uusi objektiivi mukana, joten kuvia ei yhtään tarvinnut rajata. Ihanaa <3

T: Josku

10 kommenttia:

  1. Wau upeita kuvii! :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Epsun harja on tolleen liiskaantunu ekoissa xD ja toi Artun komennuskuva on aika siisti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah xD. Niin, Epsu parka :p. Kuningas Arthur komentaa alamaisiaan ;)!

      Poista
  3. Tosi kiva postaus ja noi on täydellisiä kuvia *-*

    VastaaPoista
  4. Moi sulla oli niitä kuvia keskiviikon tunnista, että millon sä voisit lähettää ne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on mulla! On ollut niin paljon kiireitä että en oo ehtiny yhtää lähettää niitä. Tosiaan yritän tänään, postauskin puuttuu :D

      Poista