maanantai 26. toukokuuta 2014

Sunnuntain leppoisa tallipäivä

Noniin, ajattelin nyt laittaa kuvia tallilta taas vaihteeksi. Tarhakuvia siis taas löytyy, kun olen tämän uuden hauskan tarhailijoidenkuvaamisinnostuksen löytänyt. Pari muutakin kuvaa, mitä siis sunnuntaina puuhailin niin tulee :).

Noin kolmen aikoihin olin pyörälläni saapunut tallille. Menin itseasiassa sinne ensimmäistä kertaa pyörällä, sillä en vain ollut ehtinyt missään vaiheessa pyöräillä tallille, varsinkin kun ratsastuksen jälkeen on nyt keskiviikkoisin kiire Maurin agilityyn. Joten, mikäs sen parempi kuin pyöräillä lämpimällä säällä tallille!

Huomasin ensimmäisenä, että Herbella oli tarhakaverinsa Petzin kanssa ulkoilemassa auringossa, joten en sitten heti harjannutkaan sitä, vaan odottelin puoli tuntia, että hevoset tulisivat sisään.


Vein Hertan sisälle, jonka jälkeen lähtivätkin Kasper, Vanilja ja Tinjamin ulos innoissaan.




Kun ponit tyytyväisenä siellä tarhailivat, oli aika harjata sisään tullut Herbella. Otin hevosen käytävälle, ja ei se ollut edes niin pölyinen kuin ajattelin. Päätin myös kerrankin olla ahkera kauniilla säällä, joten putsasin Hertan suitset ja satulavyön.



Huomasin siinä ulkona putsatessani, että Cinnamon katseli ulos ikkunastaan. Pitihän siitäkin räpsäistä kuva.


 Sillä aikaa, kun tarhasta ponit haettiin sisään, laitettiinkin jo seuraaville riimut päähän. Ulos oli nimittäin menossa vauhtinelikko: Rufus, Hugo, Arttu ja Domi! Talutin Hugon tarhaan. Näistä poneista taas tulikin hyviä tilannekuvia!

Takajalat kuin vieterit!


Ilmeellä mennään :D


Mä oon isompi!

Äläpä kuule mulle ala isottelemaan!



Lentääää

Apuaa..

Parasta kai sitten kävellä etukavioilla vaan...



Piakkoin kello sitten lähenikin jo puoli viittä, joten aika oli lähteä kotia kohti :). Taas mahtavia kuvia hyvässä säässä! Mitäs tykkäätte tällaisista tallipäiväpostauksista? Löytyikö lempikuvaa? Haluaisitteko jotain erikoispostausta videolla, mitä? Millaisia erikoispostauksia jatkossa?

T: Josku

4 kommenttia:

  1. Nää tarhatilannekuvat on kyllä mahtavia! Hymyn nousi väkisinkin kun noita katseli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät. Lisää tarhakuvia siis jatkossakin? ;)

      Poista
  2. Nää tallipäivä postaukset on tosi kivoja :) ja saat aina niin upeita kuvii, millä muuten kuvaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)! Kuvaan Canon EOS 600D järkkärillä, se itseasiassa löytyy tuosta minä- sivusta sen tieto :). Nyt kuvasin lyhyellä perusputkella, mutta minulla on myös olemassa se vähän pidempi putki.

      Poista