sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Herbella hoitsuna!

Viime keskiviikkona ajattelin mainita ja vähän aikaa minua kiinnostaneesta asiasta, nimittäin Herbellan hoitamisesta. Tosiaan Iida joutui lopettamaan hoidon, niin ajattelin jos voisin ehkä alkaa hoitamaan sitä. Niinhän siinä sitten taisi käydä niin, että Herbella on nyt hoitsuni.


Eli siis, en ole itse ratsastanut Herbellalla, mutta tottakai nyt ainakin on mielessä että haluan todella päästä joku kerta sillä ratsastamaan. Olen useaan kertaan kyllä harjaillut Herttaa/Hereä/Heraa (en ole vielä päättänyt millä nimellä kutsuisin Herbellaa) varsinkin harjasin sitä paljon maanantaisin.

Herbella tosiaan on siis hevonen, joten se on erikseen hevostunneilla. Ratsastaessa se on miellyttävä ja sillä on kivan pehmeät askeleet. Hoitaessa Herbella vaikuttaa olen oikea prinsessa, se on hyvin kiltti jätti ja aika usein myös siisti, vähänniinkuin Cinnamon on! Paljoa en tästä hevosesta tiedäkään ja on ihana oppia tuntemaan Herbella!

Tälläisen kuvan nappasin tänään..
Tänään, sunnuntaina otin myös estevalmennuksesta Herbellasta pari kuvaa.



Mutta päällimmäiset fiilikset on, että odotan todella innolla hoitamista ja mitä kaikkea tämä hevonen tarjoaa minulle. Varmasti monenmonta kuvaa on tulossa jatkossa ;).

T: Josku

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei haittaa. Talli on auki kaikki muut päivät paitsi nyt pitkäperjantaina eli on sunnuntainakin auki!

      Poista