torstai 19. joulukuuta 2013

Yllätysten päivä!

Huhhuh mikä päivä minulla olikaan keskiviikkona. Olin sinä yönä tullut juuri lentokoneella kotiin ja nukuinkin puoli yhteen asti. Huomasin pian että olisi aika lähteä tallille. En ollutkaan päässyt ratsastamaan kahteen viikkoon joten innolla menin tallille.

 Kun saavuin sinne, sain vastaani paljon uutisia ja huomasin että joulu alkoi ollakkin jo aivan lähellä, kaikenlisäksi tämä oli viimeinen ratsastus ennen joulua. Niin että sainkin kuulla että mennään ilman satulaa. Sainkin yllätysponin jota en osannut ollenkaan odottaa.. Zandron! Olen nyt saanut sellaisia joilla en ole mennyt vähään aikaan. Kuulemma Zandro on pukitteleva merimakkara joka oikuttelee joka lähtöön. Siitä siis selkään vain.

kamerani on muutes vihdoin kunnossa, Heidi ratkaisi sen ongelman! Kaikki kuvat: Nona


Käveltiin hetken aikaa pitkin ohjin ennenkuin lähdettiin ravailemaan. Siinä sitten ravailtiin hetki. Huomasin että Zandro tosiaan oli oikukas ja nihkeä siirtymään raviin. Se kumminkin meni ihan todella hyvin. Mutta heti kun en tehnyt selässä mitään, Zandro huomasi tilaisuutensa tulleen ja päätti testata ratsastajaansa. Se pysähtyi ja lähti sivuaskelia kohti maneesin keskustaa. Estin ainakin sillä kertaa sen aikeet, mutta Zandro alkoi oikomaan ja heittäytyi hieman hankalaksi.

Varsinkin kun otettiin ensimmäinen yhteislaukka Zandroa oli hyvin vaikea saada hallintaan. Se kiukutteli paljon ja siinä oli todella paljon työtä ponin kanssa. Ensimmäinen laukka kumminkin sujui todella hyvin, verraten siihen mitä jälkeenpäin tapahtui...



Meillä oli aika vapaa tunti, vaihdettiin suunta ja ne jotka halusivat, saivat laukata uralla. Kävimme Zandron kanssa kovia tahdon taistoja koko tunnin ajan! Poni oli kivenkovaan päättänyt olla reagoimatta annoinpa sitten hellät pohkeet, kovat pohkeet, raippaa kunnolla tai muuten. Jollakin ilmeellä päästiin kumminkin nostamaan aika ajoittain ihan hyvin laukat ja pukkeja tuli vaikka muille jakaa. Tässä monta tilannekuvaa!


Laukkaa!

Huhhuh, Zandro

Alkaa jo naurattaa Zandron mahdottomuus!

Pukittelua..
Meni sitä hyvinkin!

Taistelua.


Alettiin noin puolessa välissä tuntia leikkimään. Ensin leikittiin talli palaa leikkiä, jossa aina yksi on keskellä ja muut vaihtavat tötteröitä. Zandro ei ollut mikään maailman paras siinä leikissä, sitten toisena leikkinä oli tötsäleikki eli samanlainen idea kuin tuolileikissä. Musiikin loppuessa piti ehtiä tötsälle. Ei oltu ihan ekoja tippujia kumminkaan Zandron kanssa..


Lopputunnista Zandro alkoi hakeutua muotoon ja meni todella hyvin.




T: Josku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti