sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Viimeinen treeni Hugolla

Hui, alkoi jo jännittää kun matkustin perjantaina tallille. Nimittäin sinä päivänä tulivat listat siitä, kellä kukakin menisi kisoissa. Minulla oli hieman epävarma olo, saisinkohan ollenkaan Hugoa kisoihin. Olin varannut vielä yhden tunnin ennen kisoja ihan sitä varten jos olisi tullut joku yllätysponi. Noh, kun menin tallille sain kuulla että menisin Hugolla. Olin todella helpottunut ja iloinen. Onneksi sain mennä sillä! Ja eihän yksi treeni edes pahitteeksi ole ;)

Kun menin laittamaan Hugoa kuntoon, poni ei millään avannut suutaan. Se oli todella outoa, ja meni viisi minuuttia siihen että saatiin poni avaamaan suunsa (siihen tarvittiin 3 ihmistä). Toivottavasti kisoissa ei tule tätä ongelmaa vastaan.

Kuvia ei nyt ole, mutta laitan muutaman kuvan kun tämä kumminkin on vähän pidempi postaus. Niin, menin siis Hugolla ja olin korvaajana perjantain viidestä kuuteen tunnilla. Tehtiin kaikenlaista harjoitusta ja tehtiin myös pohkeenväistöä. Meitä oli kaksi blondia: Hugo ja Arttu tunnilla ja molemmat menivät niin komeasti. Alussa Hugo otti hyvin pohjeavut vastaan ja meni pohkeenväistöä hyvin. Toistojen jälkeen poni alkoi enemmän kiitää ja meni myös laukassa välillä. Siinä olikin täysi työ pidätellä Hugoa.


Jakauduttiin jossain vaiheessa pääty-ympyrälle ja taivuteltiin poneja. Meillä meni hyvin Hugon kanssa ja loppua kohden se alkoi mennä vieläkin paremmin. Laukattiin myös keski- ympyrällä ja suurennettiin ympyrää aina tarvittaessa. Hugo laukkasi ihan hyvin ja yhdessä vaiheessa sain opettajalta vinkin hieman hidastaa (en tainnut itsekkään huomata kuinka lujaa menimme, nautin vain niin paljon menosta). Hugo hidasti heti kuuliaisesti ja meni paljon paremmin.

Meillä oli kokonaisuudessaan Hugon kanssa mahtava tunti ennen kisoja ja jäi taas ihanat fiilikset. Välillä myös sisäinen blondini astui esiin kun törppöilin (unohdin vaihtaa suuntaan ja kiisimme väärään suuntaan pohkeenväistöä) mutta ei se mitään. Hauska tunti!

T: Josku

ps. Nyt olen avannut Vlogin Youtubeen jonne tulee kaikenlaisia videoita.

Tästä sinne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti