sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tiistain Issikkamaastoilut!

Heippa taas! Eli viikolla tapahtui vaikka mitä :D Mentiin siis kahden tunnin maastoratsastukselle kaverini kanssa tiistaina. Eli tosiaan koulun jälkeen käytin pikapikaa Maurin ja sitten lähdettiinkin liikenteeseen.

Kun saavuimme tallille, hevoset olivat jo valmiina pihalla satuloituneena. Meiltä kysyttiin haluttiinko mennä satulalla vai ilman ja päätettiin mennä koko kaksi tuntia ilman satulaa. Menin ihanalla karvakasalla ja huomasin, että issikoiden selkä oli todella leveä ja säkä ei ollut niin kova.

Lähdettiin siis matkaan! Päästiin menemään paljonkin tölttiä ja laukattiin kiitolaukkaa hiekkateillä. Nähtiin myös valkohäntäpeura vilaukselta ja luultavasti myös supikoira. Oikea luontoretki! Noin puolessa välissä vaihdettiin hetkeksi hevosia ja pääsin valkoisella issikalla. Se oli todella energinen menemään! Vaihdettiin piakkoin takaisin ja mentii naistensatulassa tölttiä. Meidän vetäjä ja kaverini olivat hieman kauempana edellä ja minun hevoseni lähti perään tölttiä kun olin naistensatulassa. Olin ihan että: Apuaa! Mutta en  tippunut. Kaverini tippui :D

Mutta niin, lopussa mentiin vielä takaperin selässä :). Oli kyllä hauska reissu ja seuraaavaksi laitankin tähän videon koosteena ;)




T:Josku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti