perjantai 4. lokakuuta 2013

Uusi tuttavuus!

Jippii! Keskiviikko taas koitti! Pääsinkin kokeilemaan uutta tuttavuutta! Mutta niin, tallilla taas oltiin...

Saatiin ihania kuvi taas Cinnamonista...
Harjasin ponin ja huomasin, että Cinnamonilla on alkamassa karvanlähtö! Kiva juttu, sillä tämä ponineiti on muutenkin yleensä niin siisti joten on kiva päästä harjaamaan vähän enemmän ja kunnolla. Minulla oli tallilla oikeita pikkuapureita kuvaamassa! Paljon kuvia löytyikin kamerasta :D...



Tallityöntekijän supertee, jonka haju leijui ympäriinsä...
ELIKKÄS: Uusi tuttavuus jolla menin, oli Rosie! En siis ollut sillä vielä päässyt menemään, joten pääsin kokeilemaan tätä tulokasta. Menin ennen omaa tuntiani taluttamaan, joten eräs toinen laittoi kuntoon Rosien. Niinpä siis oltiin selässä, ja tällä kertaa minulla olikin kuvaaja, joka otti monenmonta kuvaa!! Sieltä löytyi joitain hyviäkin otoksia ;)

Rosie oli aluksi Perusmerkin suorituksessa...

"En tulee..."

Ihana Rosie!


Ensiksi käveltiin ihan alkukäynnit kaikessa rauhassa kunnes otettiin ohjat. Jo alussa huomasin yhtäkkiä että: "Kappas, tää on HEVONEN!" Rosiella oli siis kunnon hevosen selkä ja oli kiva mennä pitkästä aikaa hevosella. Niin, alussa Rosie oli hieman kankea, mutta laitoin sen aika hyvin menemään pohkeiden ja raipan avulla.


Ihana poni!


Alettiin tulemaan piakkoin peilipäädystä uran sisäpuolelta uralle pohkeenväistöä ravissa! Rosie meni ihan hyvin..



Kun väistöt oli väistätetty, nostettiin yhteislaukka. Tässä vaiheessa oli Rosien kanssa hieman ongelmia. Se ei meinannut nostaa laukkaa ja reagoida pohkeisiin vaan kaahotti kiitoravia. Sain kumminkin nostettua sen yritysten jälkeen..


Laukkaamisen jälkeen menimme kävelemään uran sisäpuolelle ja kertasimme etuosakäännöstä. Teimme monta sellaista. Huomasin, että Rosie teki toiseen suuntaan paremmin ja se meni superhyvin! Huomasin kyllä, että vedin hiukan ohjista, joten pitääkin kiinnittää vielä siihen huomiota.


Poni alkoi kuunnella ihan hyvin, eikä laiskuudesta ollut tietoakaan! Seuraavaksi tehtiin täyskaarto ja otettiin pienen ravailun jälkeen yhteislaukka toiseen suuntaan..Oli sama ongelma, laukan nostaminen oli vaikeaa ja sai kunnolla tehdä töitä sen eteen, että hevonen nosti laukan..



Laukkaamisen jälkeen ravailimme hetken ja sai ottaa jalustimet pois. Otin, sillä halusin työskennellä ilman jalustimia. Tehtiin oikeassa kierroksessa pohkeenväistöt peilin suuntaan uralle.



Poni alkoi nyt loppuvaiheessa pyöristyä todella hyvin ja minua kehuttiin, että Rosien ravi oli hyvän tarmokasta ja se meni todella hyvin. Taivuteltiin vielä kulmiin poneja. Tästä loppuosasta ei tullut niitä parhaita kuvia, vaikka poni meni parhaiten...:D







Sanoisin, että Rosie oli loppujen lopuksi oikein kiva! Se työskenteli ihan hyvin, eikä ollut laiska vaikka jotkut sanovat sen olevan. Oli hyvä tunti ja tykkäsin! :)

T: Josku







2 kommenttia:

  1. Mä otin noi 3 ekaa kuvaa! xD (en tota vansku kuvaa) ja kiva. Postaus. :)

    VastaaPoista
  2. Aijaa :D Mietinkin et miten ne oli ilmestyny mun kameraan :D

    VastaaPoista