perjantai 15. marraskuuta 2013

Estekisojen aika!

Heippa, tämä postaus on tosiaan vähän viiveellä koska odotin, että tulokset ilmestyivät. Elikkäs heräsin jo seitsemältä sillä oli myös isänpäivä. Eli onniteltiin ensin isää ja sitten vauhdilla tallille esteidenkantoon. Ehdin juuri sopivasti! Rata oli onneksi helppo muistaa ja piakkoin meninkin satulahuoneeseen hetkeksi syömään eväitä jne. Meidän verryttely alkoi puolelta ja havahduin kymmentä yli siihen, että olisi ollut hyvä ehkä laittaa jo kamat päälle. Siinä tulikin sitten hiukan kiirus! Laitoin nopsaan ponin kuntoon jolle oli jo tehty lettejä.

Vanhaa kuvaa :)
 Meillä oli puolen tunnin verryttely ja Tinjamin meni ihan kivan reippaasti. Menimme kaikki esteet verkkahyppyinä ja tinjamin hyppäsi kivasti, ainoastaan vain kerran kielsi valkoisen pystyn. Verkassa olikin draamaa kerrakseen kun kaksi tippui ja oli todella jännät paikat..! Piakkoin kisat alkoivat ja olin vuorossa tokavikana. Se oli mielestäni ihan hyvä asia sillä unohdin odotellessani hetkellisesti radankin! Noh, sain kerrattua sen ja piakkoin oli vuoroni. Vain yksi puhdas rata oli tullut ja yksi oli tippunut. Tein ensin ravissa suuren voltin ja nostin laukan pitkän sivun alussa. Rata saattoi alkaa!

Lähdettiin siis matkaan ja meillä sujui hypyt oikein hyvin. Kun lähestyttiin valkoista pystyä, poni alkoi muuttua epävarmaksi ja kannustin sitä pohkeilla eteenpäin. No, kieltohan sieltä tuli ja tultiin nopsaan uudestaan este ja Tinjamin hyppäsi kuin mitään ei olisi edes tapahtunut...Jatkettiin siis rata ja suoritettiin perusrata loppuun, näin jälkeenpäin hieman harmittaa kun ei menty nopeampaa ja se kieltokin tuli. No virheistä oppii ja kumminkin menihän se ihan muuten hyvin, tultiin sijalle 5.

Siellä ravaillaan poispäin

Eli tosiaan hassua kyllä, mutta kuvia ei tainnut tulla ollenkaan (tai jos jollain on niin kommentoithan tuohon alas!), mutta ei se mitään. Kisaradan voit katsoa tästä

T: Josku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti