perjantai 22. marraskuuta 2013

Maanantain yllätykset

Maanantaina oli viileä mutta kiva ilma. Tulin tallille noin viisitoista vailla kolme ja heti talliin päästyäni lähdettiinkin kuvaamaan tarhassa olevia hevosia, Rosieta ja Robinia. Laitankin tähän muutamia kivoja kuvia!

Katseet vasempaan!

Ihana pikkuhevonen





Kokoero


Tulimme pian tarhasta takaisin ja huomasimme, että tallin pihaan kääntyi hevoskuljetusauto. Mitä ihmettä? Kyydissä todella oli poni ja heti kun näin sen ihmettelin ääneen: "Miten Hugo on voinut olla jossain poissa?" Kiirehdittiin nopeasti talliin ja hassua kyllä, Hugo oli karsinassaan ja katsoi sieltä ihmeissään..


Tallista alkoikin pian kuulua kavioiden kopsetta ja Hugon kaksoisolento saapui talliin.

Sain napattua kuvan kun se saapui..

Minä, minä!




Kasper tosiaan siirtyi tallin päätypaikalle josta se katselee tallin touhuja. Uusi tulokas siis tosiaan on nyt sitten toinen albiinoponi tallissa. Hugo sai seuraa. Monet kysyivät, ovatko nämä kaksi sukua toisilleen ja se voi hyvinkin pitää paikkansa. Tämä poni saikin heti nimen:

Ihana nimikyltti :D
Arttu- albiino siis on viisivuotias ja heti tultuaan talliin se olikin ihan innoissaan katsomassa missä oikein oli. Arttu hirnui paljon ja katseli korvat hörössä tapahtumia.

Arttu ja Hugo ovat melko samanoloisia. Tässä seuraavaksi molemmista kuvat :)

Arttu
Hugo
 Eipä tässä muuta, tosiaan Arttu ei osallistunut vielä maanantaina tunnille, mutta tiistaina se kävi tunnilla :)

T: Josku

3 kommenttia:

  1. Primus tallillakin on Arttu poni ja saman ikäinen mutta ruunikko ja on hieman "hullu" välillä mutta nyt se on vain lainassa yhellä toisella tallilla

    VastaaPoista
  2. "Katseet vasempaan" - ponit katsoo oikeelle :D

    VastaaPoista
  3. Ellu: Okei, näinkin sen kotisivuilta :)
    Tilda: Totta XD Jos heppojen näkökulmasta katsoo :)

    VastaaPoista