perjantai 8. marraskuuta 2013

Tuplasti Timpalla!

Eli tosiaan otsikko kertookin keskiviikon ratsastelut. Menin 2 tuntia, koska olin ansainnut talutuksista yhden tunnin :) Eli meninkin nyt sitten ratsastamaan ensimmäiselle tunnille. Harjasin nopeasti Cinnamonin, sillä tulin vähän myöhemmin kuin yleensä tallille. Nopeasti vain kamat päälle ja ponin selkään! Menin siis Tinjaminillä ensimmäisen tunnin.

Ensimmäisestä tunnista ei ole kuvia, mutta toisesta sitäkin enemmän. Huomasin heti alussa, että Tinjamin oli muuttunut täysin. Se oli hyvin kevyt ja kiva ratsastaa. Uskon, että Tinjaminin uudet kuolaimet myös auttoivat asiaan. Yllätyin siis todella iloisesti, sillä Tinjamin ei kuulu suosikkiponeihini. Meillä oli puomeja ja mentiin ensin ihan pitkällä sivulla pari puomia yli ravissa. Piakkoin menimme pääty-ympyrälle C päätyyn. Tarkoitus oli tulla yksitellen laukassa toisessa päädyssä pääty-ympyrä jossa oli kaksi puomia peräkkäin.

Tuosta näkee myös kuolaimet!
Minun tuli aloittaa harjoitus. Lähdin siis laukkaamaan ja mentiin oikein hyvä tie. Juuri puomien kohdalla poni laski ravílle ja opettaja sanoi, että olin noussut liian myöhään kevyeeseen istuntaan. Ymmärsin virheeni ja seuraavan kerran menin valmiiksi eteenpäin. Tinjamin laski kummikin raville (olin kuulemma hyökännyt liikaa kaulalle). Pitää nyt muistaa kiinnittää asentooni enemmän huomiota. Tuli niitä onnistumisiakin ja poni meni kaikesta huolimatta oikein hyvin.

Tunti oli oikein hyödyllinen ja koska menin vielä toisenkin tunnin Tinjamillä niin pääsin harjoittelemaan ennen kisoja vielä hyppäämistä ;). Vein Tinjaminin  sisälle, sillä olin ainoa joka sinä päivänä meni sillä. Sen takia ei tarvinnut säätää jalustimien kanssa :)!

Eli jo toisne kerran samana päivänä laitoin ponin kuntoon :D


Eli meillä oli nyt omalla tunnilla vähän sekatunti, eli oli koulua, puomeja ja estettä! Mentiin aluksi hieman alkukäyntejä ja ravia..Kitios kuvista Tildalle!



Ja en todellakaan tiedä mikä onglema mun kameralla on. Se ottaa kyllä ihan hyvin kuvia, mutta ei sitten ratsastuksista voi ottaa teräviä kuvia -.-. Kuulemma objekti on liian pieni, olisi kiva kuulla muiden kamera-asiantuntioiden mielipidettä miksi mun Canon 600D tekee mulle näin?! :DD
Niin  eli kommenttia vain tuosta tämän postauksen alle :). Tosiaan jatketaan. Eli piakkoin mentiin jo vähän puomeja ja Cinnamonkin oli meiän tunnilla! Ihanasti meni poni joka ei ole hypännyt pitkään aikaan <3. Timppakin nosti oikein hyvin jalkojaan ja tälläkertaa asento pysyi hyvänä ainakin omasta mielestäni, sillä mitään ihmeempää kommentointia en saanut.

Kohta mentiinkin puolikkaalle keskiympyrälle sillä toisella puolella oli este..:D Eli lähdettiin yksi kerrallaan oikeassa tai vasemmassa kierroksessa laukkaamaan ja tultiin este. Ensin laitettiin ristikoksi niille, jotka menevät miniluokkaan, toki kaikki hyppäsivät sen verkkahypyksi.

kävelyä ympyrällä


Siellä näytettäisiin hyppäävän :D
Hypyt menivät mielestäni todella hyvin ja sujuvasti ainakin ristikoilla. Este nostettiin 60 cm korkuiseksi ja ne jotka osallistuivat 50-60 cm luokkaan pääsivät ainakin hyppäämään, eli mentiin Tinjaminin kanssa muutamaan kertaan. Meillä tuli yksi kielto, yksi pysähtyminen esteen eteen ja sitten Tinjamin hyppäsikin sellaisen roikkuhypyn. Sitten tuli yksi kovalla vauhdilla jättiloikka. Mutta hyvin meni ja poni hyppäsi hyvin. Kyllä tästä jotain tulee :D


ympyrällä..

Tässä hypätään vauhdilla :)




Tinjaminin kanssa oli kiva työskennellä ja meni kyllä jopa asteen paremmin kuin ensimmäisellä tunnilla. Tinjamin myös joissain vaiheissa pyöristyi hyvin ja oli kivasti muodossa. Hirveästi siitä ei kuvia tullut otettua :D

Niin ja välillä vaihdettiin suuntaakin
Mutta kiva tunti oli, nyt sitten innolla odottelen minkä ponin saan estekisoihin..

T: Josku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti