torstai 9. tammikuuta 2014

Melkoinen yllätys! :D

Moikka,

keskiviikkona sovittiinkin opettajan kanssa että menisin heti ensimmäiselle tunnille ja ponivaihtoehtoja ei paljoa ollut. Sainkin kuulla suurena yllätyksenä että menisin LINALLA! Olin aivan yllättynyt ja siinä sittten syntyi sellainen naurupuuska että :D. Lina siis on todella kiltti vanha tamma joka käy alkeiskursseilla ja on hyvin varma ratsu. Se ei käy hirveästi ollenkaan kokeneiden tunneilla. Olin viimeksi mennyt Linalla alkeiskurssilla ja olin huvittunut että pääsisin menemään tällä neidillä ja katsomaan mitä se osaisi.


Alkutunnista aloin heti testaamaan Linaa ja huomasin että se kuunteli hyvin apuja. Pääosa tunnista teimme sellaista ympyräharjoitusta, että me pienensimme ja suurensimme ympyrää niin, että poni ollaan asetettu ympyrän keskustaa päin ja etujalat ovat myös sinnepäin. Tehtiin tätä harjoitusta jokaisessa askellajissa. Lina meni ihan kivasti ja asettui ihan hyvin.

Kuvat: Olivia (kuvia alkukäynneistä)


Huomasin kumminkin että Lina oli aika nihkeä ja välillä joutui huomauttelemaan raipalla. Varsinkin laukassa Linahan on todella hidas joten välillä ajoin sitä ihan kunnolla eteenpäin. Lina ei myöskään paljoa reagoinut sisäpohkeeseen.

Välillä kumminkin tuli onnistumisia ja Lina pyrki muotoon, osaava vanha tammahan se on :)



T: Josku

2 kommenttia: