perjantai 10. tammikuuta 2014

Super Cinnamon ♥

Jeeeeeee, ihanaa että sain mennä hoitsullani taas pitkästä aikaa. Menin tosiaan samana päivänä kaksi tuntia,  Linan jälkeen siis. Olisin listan mukaan mennyt Dexterillä mutta vaihdoimme poneja niin minulle tulikin super Cinnamon ja olen todella iloinen että vaihdoimme!







Tunti alkoi minun pikatutustumisella poniin taas tauon jälkeen. Cinnamon oli niin herkkä ja kevyt. Aloitimme tunnin itsenäisellä käyntityöskentelyllä. Cinnamon asettui ihan kivasti, ja tehtiin hieman pysähdyksiä ja muuta verkkaa..

kuvat (c) Liina

Sitten aloitettiin pujottelemalla kolme tötteröä pitkällä sivustolla asettamalla jokaisessa välissä (tai niin ainakin itse tein). Cinnamon ravaili hyvin lennokkaasti eikä sitä paljoa pitänyt eteen ajaa. Cinnamon oli vähän liian jännittynyt rentoutuakseen muotoon mutta annoin mennä vain.





Saimme pienen luennon peräänannosta ja opettaja painotti takapään liikkumista, no meillä se sujui oikein hyvin ja Cinnamon liikkui hyvin takapäästä.

Otettiin seuraavaksi yhteislaukka ja siinävaiheessa alkoi Cinnamonin itsepäinen kanta: Minähän en minnekkään uralle mene laukkailemaan! Yritin ensin houkutella hellin konstein ja annoin kättä mutta Cinnamonhan ei siihen suostunut.
 Sitten opettaja sanoi että minun pitäisi lopettaa Cinnamonin porsailu ja antaa sille kunnolla raipasta. No niin sitten tehtiin ja sain sellaisen rodeon mitä en vähään aikaan ole kokenut. Voisin sanoa että pukit olivat ihan melko suuriakin loppuvaiheessa ja opettaja katsoi tapahtumia jännittyneenä. Mahtavien pukkien jälkeen Cinnamon lähtikin täysiä uralle laukkaamaan ja koko lopun laukan siellä oltiinkin :). Ikävä kyllä näistä hienoista pukeista ei kuvia saatu :/

Pian jakauduimme kahdelle pääty-ympyrälle ja minun ympyrälläni oli Zandro, Rufus, Tinjamin ja Cinnamon. Pian selvisi että meidän päätymme oli todellinen porsastelijapääty ja toisessa päädyssä oli ne niin sanotut "sivistyneet hevoset".

Pian tulikin opettajamme laittamaan ponit kuriin raipan kanssa maasta käsin ja sai Cinnamonin menemään hurjaa lennokasta ravia. Opettaja käski minun istua voimakkaasti mukana ja niin sitten parhaanimukaan tein. Kokoajan piti asettaa sisäänpäin ja se onnistui ihan hyvin. Välillä otettiin siinä sellaisia kiitolaukkapyrähdyksiä ja Cinnamon oli aivan sätkynä. Se katsoi korvat hörössä ja sieraimet pullollaan opettajaa. Vaihdettiin siinä sitten vielä ympyrää..

Cinnamon harja pystyssä edellisen jälkeen


 Huomasin että tämän kurinpalautuksen jälkeen herkkä Cinnamon liikkui todella hyvin ja reippaasti. Se meni ympyrällä kivasti muotoon kun pienensimme ja suurensimme ympyrää. Lisäksi kun laukkasimme ympyrällä huomasin yhtäkkiä että ponihan laukkasi peräänannossa!! Olin todella iloisesti yllättynyt ja olisi mieli tehnyt pomppia satulassa! Tästä hetkestä ei kuvia tullut..Lopputunti sujui aivan taivaallisesti.

Tämä on jotenkin niin hauska kuva. Ihan kuin Cinnamon sanoisi että: Ehhei, älkää vaan kuvatko mua!!


Jos ihmettelette asentoa niin juuri nousemassa kevennykseen :D
Cinnamon todella pysyy vielä pitkään rakkaana lempparinani :) Toivon että pääsen tällä ponilla menemäänkin vähän enemmän ja olisihan se hauska kokeilla Cinnamonin kanssa puomeja/hyppäämistä. Olen sillä 2 kertaa mennyt puomeja.






 Lopulta annettiin jo pitkät ohjat ja sain opettajalta kehuja tunnista, ei voi muuta sanoa kun saattoi olla yksi parhaista tunneista! :)



T: Josku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti