perjantai 17. tammikuuta 2014

Vihdoin Vanskulla!

Hui, mikä pakkanen tulikaan! Tosiaan nyt keskiviikkona olikin varmaan -13 astetta pakkasta ja pukeuduinkin itse todella topatusti. Olisin mennyt merimakkaralla nimeltä Zandro mutta olinkin sillä mennyt jo ilman satulaa niin vaihdoin sitten Vaniljaan. En ollutkaan mennyt Vaniljalla koko puoleen vuoteen eli kesän jälkeen kun tunnit alkoivat. Eli piiiitkästä aikaa kipusin ponin selkään ja se olikin vireällä tuulella. Lähti vähän liikuskelemaan kaarrosta ja vingahteli, oli siis oma itsensä :D.


Minulla oli kuvaaja tunnilla mutta kylmyyden takia kuvia ei sitten tullutkaan :D Tietenkin silloin meni oikein hyvin! Meillä oli koulutunti ja menimme aika tavallista tuntia, en muista paljoa. Ehkä pakkanen jäädytti aivotkin...


Mutta ainakin tehtiin sellaista että tultiin käynnissä keskihalkaisijalta seinälle pohkeenväistöä ja sitten tehtiin kirjaimessa C voltti jonka jälkeen nostettiin käynnistä laukka. Sitten pitkä sivu laukattiin ja sen jälkeen piti suoraan kokeilla siirtyä käyntiin. En ehtinyt tehdä harjoitusta kuin kaksi kertaa ja Vansku pohkeiden jälkeen meni tosiaan hetken aikaa ravia. pitää sitten ensi kerralla keskittyä paremmin :)



Mutta aika ajoittain opettaja sanoi että Vanilja näyttää oikein hyvältä ja rennolta. Se menikin varsinkin harjoitusravissa peräänannossa hyvin. Tunti oli tosiaan aika jäinen mutta Vanksu itsessään oli kiva. Ei kai sitten mitään ihmeempää.

T: Josku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti