keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Extrapostaus: Epäonnistumiskuvia

Heippa, jokaisen kamerasta varmasti löytyy muutamia ratsastuksessa epäonnistumiskuvia. Oli ne sitten pieniä virheitä, tai suuria tapaturmia, on jokaiselle varmasti erilainen selitys. Tottakai myös minun kamerastani löytyy epäonnistumiskuvia, joten ajattelin nyt jakaa ne teidän kanssanne ja selittää mistä kuvassa oikein on kyse.

Aloitetaampa vaikka kuvasta, missä on kunnon tilanne päällä. Tähän kuvaan liittyy muisto aika vauhdikkaasta tunnista Zandron selässä. Kuva on joko vuoden takaa, tai viime syksyltä. Silloin meillä siis oli estetunti ja menin Zandrolla.


Tunti sujui pääosin ihan hyvin, mutta välillä Zandro osasi yllättää kenkkuilullaan. Silloin tämä merimakkara ei vielä ollut mahdoton merimakkara, vaan ihan tavallinen Zandro. Opettajakin yllättyi kun poni antoi pukkeja ja ohitti yhden esteen. Tunnilla ei vakavempaa käynyt, hauska ja vauhdikas tunti vain oli.

Itseasiassa epäonnistumiskuvia minun ratsastuksestani ei paljoa ole, koska silloin kun niitä tuli, videoimme innokkaasti kaikkia epäonnistumisia. Sen takia kuvia ei vain löydy. Päätin siis laittaa epäonnistumiskuvia mitä muista löytyy minun kamerastani.



Seuraava kuva on joltain syksyn estetunnilta. Tämä on yllättävän hyvä kuva tippumisesta. Tippuminen tapahtui niin, että Pokemon teki esteellä tyypillisen pokemonmaisen jättiloikan ilmaan johon ratsastaja ei ollut valmistautunut. Seurauksena sitten tippuminen. Minulle on käynyt vastaava tilanne joskus vuosia taaksepäin kun menin Pokemonilla.

Silloin teki Pokemon samanlaisen hypyn ja en ollut yhtään valmistautunut. Tipuin hevosen kaulan yli kuperkeikalla suoraan selälleni. Se teki kyllä kipiää, ja alaselkään sattui sen jälkeen pari viikkoa. Pokemonilta tippuminen on ollutkin tähän mennessä pahin tippumiseni.


Seuraavassa kuvassa tapahtui aika huvittava asia. Zandro lähti rynnimään kaarrosta alkutunnista eteenpäin ja pääsi sitten irti. Zandro porsastelija ei kumminkaan jaksanut lähteä vetämään mitään showta, vaan jäi könöttämään uralle uneliaan näköisenä, jonka jälkeen kääntyi ja lähti laahustamaan opettajan luokse. Varsinainen porsas xD


Cinnamoniltakin on tiputtu, vaikka poni kiltti onkin. Tippumisen jälkeen oli poni vain jäänyt seisomaan suloisesti paikalleen ja odottamaan, että ratsastaja kipuaa takaisin. Taisi Cinnamon itse katua tekojaan :D


Viime kesäleiriltä mahtava tippumisotos! Onneksi oli kamera valmiina, niin sain räpsäistyä kuvan. Tultiin siis sarjaa, ja sitten Imppu teki äkkijarrutuksen, josta ratsastaja sitten lensi. Impulle on tyypillistä välillä tehdä kieltoja esteillä, sen kanssa pitää olla tarkkana! ;D


Sitten onkin viimeisen kuvan aika, josta selvittiin pelkällä säikähdyksellä. Itsekin olin tunnilla ratsastamassa kun ponit pelästyivät jotain ääntä ja kaikki säntäsivät keskelle. Minulla oli silloin kiltti Cinnamon alla, joka ei paljoa pelästynyt, mutta Dexter oli vähän säikymmällä tuulella. Onneksi kumminkaan ei tullut tippumista!

Tässä oli siis tämänkertaiset epäonnistumiskuvat. Kertokaa haluaisitteko lisäosia näille epäonnistumisille, vai oliko huono idea toteuttaa tämä? :D Jos teen seuraavan osan, niin pitää odotella, että saan lisää materiaalia, sillä ei kamerassa paljoa näitä kuvia ollut. Eli seuraavassa osassa saattaisi kestää aika pitkään. Mutta juu, mikä oli paras epäonnistuminen näistä? Kommentoikaa alas ;) 

T: Josku






6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit :)! Saa nähä teenkö sitten joskus kakkososan..

      Poista
  2. Oli kivoja kuvia. Olisithan sä toki voinut pysäyttää videolta niitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Ei tullut yhtään ajatelleeksi :D Katsotaan sitten seuraavalla kerralla..;)

      Poista
  3. häpeän. tiedät kyllä kuka. hieno peili

    VastaaPoista