torstai 10. heinäkuuta 2014

Extrapostaus: Kesäkuun hevostelun suosikit

Nyt olisi luvassa jotain uudenlaista erikoispostausta, nimittäin tarkoitus olisi julkaista livestyle- blogeissa näkyviä kuukauden suosikkeja, mutta vain hevosiin ja ratsastukseen liittyen. Eli kerron asioita, jotka ovat olleet kesäkuun suosikkejani. Katsotaan mitä tästä tulee!

Eli ensimmäiseksi kesäkuussa oli tosiaan se kesäleiri. Kesäleiriltäkin bongasin suosikkeja. Ehdottomasti yhdeksi kesäkuun uudeksi heppasuosikikseni nousi  Dandy- niminen poni, joka tosiaan oli minulla leirihoitsuna. Siinä siis kesäkuun ponisuosikkini leiriltä.

Dandy <3
Muita heppasuosikkeja ei ehkä niinkään tullut kesäleiriltä, tosin haikailin yhden upean Huima- ponin perään, vaikka en sillä ehtinytkään mennä, ehkä ensi kesänä sitten...Itseasiassa viime maanantaina, viimeinen päivä kesäkuuta olin ratsastamassa Chakilla. Eli kesäkuun heppasuosikit voidaankin jakaa ponisuosikkiin Dandyyn, ja hevossuosikkiin Chakiin.

Sitten siirrytäänkin seuraaviin suosikeihin. Päätin myös valita ratsastusvarusteistani kesäkuun suosikin. Tulin siihen tulokseen, että tälläkertaa kesäkuussa hyödyllinen varuste oli sukat monestakin eri syystä. Yksi syy oli, että kun olin käyttänyt chapseja kevään aikana muutamia kertoja ilman sukkia alla, oli ratsastuksen aikana ratsastushousujen lahje noussut ylös varmaan, joka tuntui epämukavalta.


Toinen syy, miksi sukat olivat kesäkuussa suosikkina, oli että ratsastusleirillä oli hauskaa valita sukat asun mukaan. Vaihtoehtoja oli monia, ja sukat toivat asuun myös sellaista hyvää lisämakua. Esimerkiksi ruskeiden ratsastushousujen kanssa menivät vähän nuo sukat, joissa oli monia eri ruskean sävyjä. Sukat ovat muutenkin todella hyödyllisiä!

Lisäksi kesäkuussa suosikkihevosväri oli rautias hamppuharja. Se vain kuullostaa niin hauskalta ja myös Hemmo Melkkilästä, joka omaa tämän värityksen, oli aika suloinen suokki.


Lisäksi listasin vielä suosikkikokemuksiani kesäkuusta. Sain hevostelun parissa taas kokea hauskoja uusia asioita, joten kokemuksia tuli paljon. Esimerkiksi ponin juoksutusta kun pääsin itse kokeilemaan, niin se oli hauskaa. Välillä meinasi mennä pääkin sekaisin, kun siellä keskellä pyöri.

Ehdottomasti parhaimpia kokemuksia kesäkuussa oli myös, kun voitin leirikisani omalla hoitsullani. Se oli ihan mahtava tunne. Myös kisojen jälkeen oli hauska viedä Dandy vielä laitumelle ilman satulaa. Lisäksi vielä muutama muu kiva kokemus oli, kun pääsin menemään rakkaalla Cinnamonilla ennen laidunlomaa ja viimeisimpänä tietenkin yksärillä ratsastus oli yksi mahtava kokemus.


Kaikenkaikkiaan kesäkuuhun mahtui paljon ihania suosikkeja ja muistoja. Kertokaa toki oliko tämä postausidea hauska, ja haluaisitteko joka kuukaudesta suosikkipostauksen. Kertokaa myös mitä suosikkeja omaan kesäkuuhunne on mahtunut. Joten tässä oli minun kesäkuuni :)

T: Josku

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ! Voi ei Dandy on aivan ihana :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja se on iha supersulone :3 Yks päivä makas karsinas ja yritin kaikin konstein herättää unikekoa xD

      Poista
  2. Tosi kiva postaus! Haha, hamppuharja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos! En ollut ees ennen kuullut hamppuharjasta :D

      Poista