torstai 13. helmikuuta 2014

Voittaja Vansku!

Wuhuu, niinkuin otsikosta voi päätellä, niin me Vaniljan kanssa voitettiin sunnuntaina 9.2.2014 estekisat. Luokka tosiaan oli 50-60 cm, meitä oli viisi ja olin hypännyt keskiviikkona, josta oli vähän ristiriitaiset tunteet jäänyt. Päätin yrittää muistaa radalla kaikki tarvittavat asiat. Verryttelystä otetut kuvat kiitos Nelly :)!




Eli tosiaan luokkani verryttely alkoi puoli yksitoista ja mentiin siis Vanskun kanssa verryttelemään. Poni tuntui aika normaalilta ei liian laiskalta eikä liian  reippaalta. Ravailuiden jälkeen alettiin ottamaan monia verkkahyppyjä. Ne sujuivat oikein hyvin ja rauhallisesti. Vansku oli yllättävän tyyni ja otti rennosti. Ei tullut mitään kieltoja vaan hyvin meni. Yhden täytyikin keskeyttää kisat koska tippui 2 kertaa.

Vähän verkkahyppyjen jälkeen saatiinkin tieto lähtöjärjestyksestä. Minun lähtöni olikin viimeisenä joka on "pahamaineinen" lähtöaika. Odotin siis pisimpään vuoroani, mutta ainakin näin kaikkien muiden suoritukset ja oli aikaa valmistautua :)

Tuli ainakin kaksi puhdasta rataa ja paineet olivat kovat. Noh, siinä sitten mentiin radalle ja Vaniljaa sai alussa vähän laittaa liikkumaan pitkän seisoskelun jälkeen. Kaikille esteille tuli ihan hyvät tiet ja muistin radan, jee! Kaikki meni oikein hyvin ja kieltoja ei tullut.


Toisen vaiheen kaksi vikaa estettä hyppäsin ilman toista jalustinta (hups :D) Mutta ei se mitään. Vanilja ei mennyt liian kovaa, välillä tuli joitain kiihdytyksiä mutta juu :D

Kuvassa Nelly 40-50 cm luokassa.

Mutta juu, mukavat kisat ja Vanilja kyllä oli oikein hyvä esteillä. Mietinkin voisiko siitä tulla tuleva kisaratsuni :D. Saa nähdä. Seuraavat kisat ovatkin junnupokaalit mutta en varmaan kumminkaan junnupokaalia lähde tavoittelemaan.

Loppuun vielä kisaradasta video. Sen voit katsoa tästä

T: Josku :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti