sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kauan odotetut esteet!

Jee, vihdoin päästiinkin hyppäämään esteitä. Heti tultuani talliin kysyinkin että onhan meillä varmasti esteitä ja kyllä vaan! Meninkin ensimmäiselle tunnille ratamestariksi ja huomasin että oli aivan eri asia katsoa kentän keskeltä ratsastusta kuin katsomosta. Oli kiva myös samalla kuunnella vinkkejä tulevaa tuntia varten.

Kello menikin nopeasti kun oli ensimmäistä tuntia katsomassa. Laitoinpa siis kamat päälle ja aikamoiset kerrokset huomasin olevan päälläni. Pitkähihainen, liila fleece, sen päällä turvaliivi ja sitten vielä talvitakki. Kommentoikaa jos ette ikinä olisi pystyneet ratsastamaan niin suurella toppauksella -10 pakkasessa :D. No, jouduimme kumminkin seisoskelemaan odotellessamme omia vuorojamme joten ainakaan liian kuuma en huomannut että olisi tullut.

Ainiin, ponikin olisi varmaan hyvä mainita. Eli tosiaan ratsastin Dexterillä ja siitä olin tyytyväinen sillä halusinkin vähän jännitystä tuntiin. Noh, rakennettiin ihan kiva rata..





 Ensin kumminkin tultiin vähän puomeja ja Dexter nosti todella hyvin jalkojaan! Aivan superhyvin mielestäni se taipui puomeilla. Dexter alkoi vähän kiihdyttämään mitä useammin tultiin, mutta muuten se meni todella hyvin. Aika pian lähdettiin jo hyppäämään, ensin yksittäisenä ja Dexter ponnisti hyvin kaukaa ja tuli mahtavan kokoisia loikkia :D.

Tuli sellainen innostunut olo että: I believe I can flyyyyyyy...Mutta juu, mielestäni itse pysyin hyvin Dexterin hypyissä mukana koska osasin odottaa että se ponnistaisi vähän kauempaa. Ainiin, otettiin me tietenkin alussa vähän alku ravit ja laukat jne.



Sitten aloitettiinin se rata joka tosiaan näkyy tuossa ratapiirroksessa ylempänä. Eli toisella sivulla oli pysty, sitten oli ristikkosarja ja sitten vielä ristikko. Dexterin kanssa meni hyvin, yhdessä vaiheessa se lähti vähän heittelemään päätään niinkuin se aika usein esteen jälkeen saattaa tehdä.

Tuossa näkyy jotain :D Ainakin asennosta päätellen siinä on joku kohtaus menossa..
 Eli suoritettiin ihan hyvin rata mutta sain vinkin että minun pitäisi kokoajan laukassa nojata eteenpäin. Tajusin kyllä itsekin että jotenkin vaistomaisesti olin nojannut taaksepäin hillitäkseni vauhtia mutta yritin parhaanimukaan korjata virheen. Paljoa kommenttia en saanut, mutta itse voin sanoa että mielestäni hypyt kumminkin sujuivat oikein hyvin.




Lisäksi plussaaa oli että asento pysyi hypyissä hyvänä ja vauhti oli ainakin tarpeeksi reipas! Tulikin kivoja kuviakin joista parhain on tässä alla. Kuvista kiitos Liinalle.


Mutta juu, ihanaa oli päästä hyppäämään ja tosiaan opettaja sanoi että hyppäämme ensiviikollakin. Mieluusti menen Dexterillä uudelleen, saa nähdä!

t: Josku




2 kommenttia: