maanantai 5. syyskuuta 2016

Kesäleiri: Koostetta kesäparatiisista

Nyt olisi aika vielä fiilistellä leirin jälkitunnelmia ja palata pohtimaan, mitä kaikkea me oikein teimme leirin ratsastustuntien välissä. Riilahdessa nimittäin ei aika käynyt tylsäksi ja jokaiselle löytyi jotain tekemistä. Leirille oli mielestäni hyvin järjestetty vapaa-aikaa, mutta myös hauskaa ohjelmaa ratsastuksen ulkopuolella. Kaikki mahdollisuudet olivat puuhata, sillä leiripaikasta löytyi nurmikenttää ja uimarantaa, kaikkea pääsi kokeilemaan.

Ison osan tämän leirin onnistuneisuudelle ja hauskuudelle toi kuitenkin se porukka. Porukka vaikuttaa yllättävän paljon tunnelmaan ja kokonaiskuvaan tällaisella kesäleirillä. Mehän emme Tildan kanssa alussa tunteneet ketään muita, minäkin olin pompannut Melkkilästä suoraan uuteen paikkaan, kun taas useat leiriläiset olivat käyneet aiempina vuosina jo tuolla leireilemässä. Nopeasti kuitenkin jo ensimmäisen päivän maastossa tuli tutustuttua uusiin ihmisiin ja juttua riitti hevosista, niin kuin yleensäkin. Ryhmän puolesta pakko sanoa että leirin vyöryessä eteenpäin tulin vain entistä enemmän vakuuttuneeksi siitä, että meillä oli aivan mieletön porukka kasassa. Tuli naurettua, pelattua korttia ja seikkailtua Riilahden pusikoissa suurella porukalla. Kummituskävelyynkin tuli napattua se uudempi tuttavuus käsikynkkään ja koettua hauskoja hetkiä tämän kanssa.

<3
Kummituskävelystä puheenollen oli kyllä yksi samaa-aikaa kuumottavimmista, mutta myös hauskimmista kokemuksista leirillä. Pimeisiin kellareihin meneminen tunnelmallisessa illassa vaati rohkeutta, sillä pimeydestä pomppaavat tummat hahmot saivat rohkeimmankin säpsähtämään. Kummituskävelyn lisäksi aurinkoisena päivänä pidetyt leiriolympialaiset korostivat hauskaa yhdessäoloa ja pääsi sitä myös ampumaan jousella. Eräs päivä pulahdimme uimaan käveltyämme pitkän matkan uimarannalle ja myöhästyttyämme tyylikkäästi iltapalalta. Ainiin, eipäs unohdeta myöskään leirikastetta, mikä oli vedetty ihan uudelle levelille meidän puettuamme pelastusliivit köyden varassa uimista varten. Jep, jokainen Riilahdessa käynyt voi kyllä todeta että se tarjoaa yhden kesän parhaimmista muistoista elämykselliseen uittoreissuineen, maastoineen ja leiriohjelmoineen. Ja alla olevan yhden leiriläisen, Adan, tekemän leirivideon (linkistä pääsee katsomaan) myötä voin kyllä sanoa, että haluan jo takaisin.



linkki leirivideoon (videota en jostain syystä tähän saanut näkyviin)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti