sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Erinomainen Esteklinikka

Mahtavaa! Luvassa nimittäin oli jotain aivan uutta ja ihmeellistä, nimittäin sunnuntaina lähdin kaverini Nellin kanssa Hippolan järjestämään esteklinikkaan. Kaiken lisäksi meiltä ei edes kestänyt kauaa paikan päälle, joka siis oli Peikin ratsastuskoulu.

Tämä olikin minulle jotain aivan uutta, sillä en ole ollut kuin HIHS:issä viimeksi, ja pääsin näkemään tällä kertaa bloggaajia livenä ratsastamassa. Mikäs sen parempi tilaisuus, kuin räpsiä kuvia mielin määrin!



Esteklinikka oli todella hyödyllinen ja kiva kokemus. Aamulla olimme hieman aikataulusta myöhässä, ja saavuttiin juosten paikalle noin 15 minuuttia myöhässä. Onneksi emme menettäneet mitään, sillä hevoset vain verkkasivat siellä. Ensimmäisenä nähtiinkin sitten Tiia ja Voitto, sekä muita ratsastajia. Heitä oli 3 kappaletta.

Tosiaan tämä olikin esteklinikka, joten luonnollisesti hypättiin. Ensin mentiin vähän aikaa sileällä, jonka jälkeen sitten tultiin muutamia esteitä, jotka sujuivat näin katsojan näkökulmasta hyvin.



Lopussa jokainen ryhmä menikin sitten rataa, jotka sujuivat ihan hyvin. Kuvia tuli otettua paljon, joten laitankin tähän alle sitten vähän kaikista kuvia. Oli mahtavaa nähdä esteratsastajia livenä ja kuulla hyviä vinkkejä.





Seuraavaksi onkin vuorossa viikko kesäleirillä, joten pääsen sitten itsekin viikon ajan ratsastelemaan. Leirin ajan tulee pari etukäteispostausta, ainakin yritän ehtiä laittaa ne siinä touhun lomassa. Esteklinikka sattuikin hyvään aikaan, niin pääsee hyödyntämään sitten vinkkejä siellä leirillä. Mitäs piditte kuvista?

Ja loppuun Nellin "taiteellinen" kuva XD
 T: Josku

2 kommenttia: