maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kavereiden kisoissa paparazina

Luvassa oli lauantaiaamuna jotain hauskaa ohjelmaa. Lähdin nimittäin katsomaan kavereideni kisoja, joiden luokka alkoi kello 10 aamulla. Niimpä sain heti aamusta kyydin Primustallille, missä kisat olivat ja saavuin paikalle hyvissä ajoin. Luokka oli 80-90cm ja kisaamassa oli 2 kaveriani.

Kun olimme löytäneet hyvän paikan kuvia varten kentän laidalta, kaivoin kameran esiin. Olin juuri nappaamassa verkkahypystä kuvaa, kunnes kamerani ilmoitti jokaisen kuvaajan painajaisen sillä hetkellä. Näytössä luki: "Ei muistikorttia" Siinä ei itku auttanut, mutta kyllä harmitti enemmän kuin paljon! Onneksi keksittiin ratkaisu, ja pääsin kumminkin näpsimään kuvia, kisaavan kaverini muistikortilla :). Eli kuvia siis tulee, kiitos Mirandan!



Onneksi kisoissa oli tosi hyvä sää, ja aurinkokin paistoi. Ei tarvinnut kyyhöttää sateessa kuvaamassa, vaan oli jopa välillä liiankin kuuma. Olin tosiaan ottanut myös mukaan pitkän putken, joten zoomia riitti. Kuvista tuli välillä sumeita, en kauheasti alkanut säätämään kameran kanssa kun eri muistikorttikin oli, mutta kyllä sieltä kaikenlaista materiaalia saatiin :).


Kielto, josta seurasi tippuminen..

Tämä on ainoa järkkärillä saatu kuva tippumisesta :D
 Käytiin kiertelemässä vähän Primustallia ympäriinsä, ja oli kyllä niin ihana talli että! Hevoset oli hienoja, ja tilat oli tosi kivat. Kyllä voisi joskus käydä kokeilemassakin tunnilla siellä. Meiltä kumminkin talli on vähän kaukana, niin en sitten siellä useaa voi käydäkään. Mun mielestä on todella hauskaa kierrellä eri talleilla, kun pääsee näkemään uusia hevosia ja erilaisia talleja.




Melkein viimeisenä sitten oli kavereiden radat. Hyvinhän siellä näytti menevän hypyt. Hienoja hevosia, ja hyviä ratsastajia ;). Tuntui, että estekisat sujahtivat hetkessä ohi, ja pian olikin jo kaikki suorittaneet ratansa. Tippumisia tuli laskujeni mukaan 3..?


Yksi kielto tuli verkkaesteellä, mutta rata sujui hyvin :)

Kun estekisat olivat ohi, lähdettiin hetkeksi talliin katsomaan vielä asukkaita. Maneesissa oli menossa koulukilpailut, ja käytiin siellä sitten vielä pistäytymässä. Oli kyllä tosi kiva lämmitetty ja iso maneesi. Mutta juu, estekisat olivat hauska kokemus :).




T: Josku

4 kommenttia:

  1. Kannattaa ihmeessä käydä kokeilemassa siellä varsinkin nyt kesällä kun on noita kesätunteja opetuskin on todella laadukasta aina kannattaa kokeilla

    VastaaPoista
  2. Niin, saa nähä mitä nyt keksin :) Primuksella tosin juuri lähti hevoset laitumille..

    VastaaPoista
  3. Kuka toi hevonen on toka vikassa kuvassa?

    VastaaPoista