lauantai 22. elokuuta 2015

Tilannekatsaus

Moikka! Tähän väliin päätin koostaa tälläisen päivityspostauksen, jossa vähän kerron missä mennään ja mitä on tulossa. Olette varmaan huomanneet että nyt on ollut vähän pidempi väli edelliseen postaukseen, jonka syyn kerron myös tässä postauksessa. Nyt kun postaukset ovat vähän aikataulusta jäljessä, on hyvä vähän ihan itseäkin varten valoittaa mitä tapahtuu ja miten tästä edetään. Blogia en siis ole missään nimessä jättämässä tauolle, on ihanaa kun pääsee kertomaan ja pitämään ikäänkuin päiväkirjaa omista ratsastuksista.

Aika yleinen syy, miksi nyt tuli pidettyä tälläinen hengähdystauko on se, että joka kerta avatessani konetta on mielessä ollut kouluasiat, vapaa-aikaa ei ole oikein jäänyt koulutöiden ohella koneella istumiseen muuten. Minulla siis alkoi lukio ja koko vuoden lukkaritkin piti suunnitella. Huomaa tosiaan kuinka läksymäärän lisääntyessä ei ylimääräistä aikaa ole samalla tavalla harrastusten lisäksi jäljellä. Mutta ei siitä sen enempää, mielelläni kerron kaikista ratsastuksista kunhan ehdin ja todella monta postausta on nyt suunnitteilla ja oikein jonossa.


Tallielämä ei ole osaltani vielä käynnissä, olen nyt käynyt vain tallilla ratsastamassa, mutta sunnuntaina on hoitajakokous. Jatkan Cinnamonin ykköshoitajana ja tammikuussa tuleekin jo neljä vuotta täyteen. Ratsastelu jatkuu ainakin toistaiseksi normaalin kaavan mukaan kerran viikossa tiistaisin. Odotan tästä kaudesta antoisaa ja toivon saavani paljon uusia kokemuksia. Varsinkin esteillä odotan kehitysaskelta tapahtuvaksi :D.

Jotkut saattavat muistaa toukokuussa tekemäni postauksen nimeltään "Hevoskesän Bucketlist" jossa listasin asioita, joita halusin kokea kesän aikana. Nyt on kesäloma ohi, tosin kesää on vielä jäljellä, mutta päätin nyt käydä läpi asioita, mitä tuli koettua. Moni asia jäi toteuttamatta, mutta katsotaan jos tässä vielä ehtisi. Pääsin kumminkin ratsastusleirillä kunnon estetunnille kentällä ja pellollakin pyörähtämään, tosin siitä ei tullut kuvia. Vielä jäi asioita talteen sitten vaikkapa ensi kesälle jos ei enää ehdi.



Sain viimein valmiiksi kaverini avustuksella myös kesäleiristä koostetun leirivideon, joka on ollut tapana tehdä joka vuosi. Tänä vuonna tehtävä tuntui ylitsepääsemättömältä mutta sainhan sitten kumminkin tehtyä siitä jonkinlaisen. Ainakin pääsi opettelemaan vielä lisää imovien käyttöä, jota nyt tässä olen alkanut käyttää. Jotain on jo paremmin hallussa mutta välillä pitää turvautua tuttuun elokuvatyökaluun :D.

Siinä oli pääpiirteittäin mitä nyt tapahtuu ja missä mennään. Luvassa on postausta vikasta ratsastuksesta mökin lähellä, parit tapiolan tunnit, videolla kysymyspostaus ja paljon muuta. Eipäs tässä muuta, nautitaan vielä ihanista lämpimistä elokuun päivistä!

Linkki videoon




2 kommenttia:

  1. ihania kesäkuvia ! millon aattelit tehä kysymyspostauksen vastaukset? odotan sitä innolla! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D kyllä tässä joku kaunis päivä voisi senkin kuvailla ;)

      Poista