perjantai 14. marraskuuta 2014

Videopostaus + isänpäivän yllätys

Heippa! Nyt olen saanut kasattua meidän vuokrausreissustamme videopostauksen, joten laitan sen tähän. Päätin kumminkin yhdistää kaksi asiaa kerralla, sillä muuten tästä olisi tullut aika lyhyt ja ytimekäs postaus :D. Nyt on niin paljon postauksia "jonossa", että ihan hyväkin on laittaa kaksi pientä asiaa yhteen. Mutta siis, pelkäsin että videopostauksesta tulisi taas kauhean lyhyt, mutta materiaalia riitti kyllä oikein hyvin, kun pelkästä ratsastuksestakin taisi olla se kuusi minuuttia materiaalia. Jos olisin laittanut kaikki materiaalit yhtenä pötkönä, olisi siinä ollut yli puoli tuntia katsottavaa. Joten, en laittanut kaikkea ratsastusmateriaalia ainakaan!

 
Linkki videoon

Sellainen videopostaus siitä sitten tuli. Oli hauska toteuttaa ainakin, ja toivottavasti myös hauska katsoa ;). Sitten mennäänkin siihen toiseen asiaan, mitä tein hevosten parissa saman viikonlopun aikana. Lauantaina olin vuokraamassa ja sunnuntaina olikin isänpäivä. Mikäs sen hauskempi lahja olisikaan, kuin antaa omalle isälleen puolen tunnin talutusratsastus! Se olikin varmasti todellinen yllätys päästä hevosen selkään isänpäivälahjaksi. Olin varannut talutusratsastuksen siinä yhden aikaan päivällä ja päätin myös hauskasti ottaa entisen hoitohevoseni Herbellan ratsuksi. Ainakin se olisi kiltti ja helppo vaihtoehto!



 Luvassa olikin oikea tehotunti, jonka aikana isäni oppi muun muassa volttien tekoa, hevosen ohjausta, suunnanvaihtoja, pysäytyksiä, peruutuksia ja raviakin tuli hölkättyä moneen otteeseen. Puoli tuntia tuntui todella antoisalta ja ehdittiin opetella niin paljon kaikkea! Pitkillä sivuilla ja pääty-ympyröillä otettu ravikin sujui tosi hyvin, ja istuihan se isäkin siellä hienosti mukana. Todettiin tunnin päätteeksi, että lahja oli niin minulle antaa kuin myös isälle saada todella kiva. Vaikka oma isäni on aika kovasti allerginen tallipölylle, ei puolen tunnin ratsastus saanut kauheata vaivaa aikaan onneksi.



Ihan vielä ei saanut isää vedettyä tähän harrastukseen mukaan, mutta ei se mitään :D Ainakin hauskaa on se, että pääsin tekemään jonkun hieman erilaisen ja ei-niin-konkreettisen asian isälleni, mikä kaiken lisäksi oli ihan mieleinen. Hauska isänpäivä siis oli! Kertokaa, onko teidän vanhemmat kipaisseet koskaan hevosen selässä?

~ Josku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti