lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kooste Tampereen hevosmessuilta

Myös minä sain aikaiseksi lauantai-aamuna lähdön Tampereelle. Hetken mielijohteesta sitten varattiin torstaina junaliput muutaman kaverini kanssa ja herätys oli jo kuudelta aamulla. Aikaisella aamujunalla sitten puksuteltiin kohti hevosmessuja, toisin kuin unissani oli käynyt. Näin nimittäin perinteistä unta siitä, että olin nukkunut pommiin junasta ja myöhästyin. Näettekö tekin joskus tälläisiä unia, jos seuraavana päivänä on jotain jännää tulossa? Onneksi kaikki sujui hyvin ja päästiin turvallisesti Messukeskukseen sisään. Hyötyä oli myös siitä, että lompakostani löytyi sattumalta SRL:än jäsenkortti, jota sitten hyödynsin ostaessani lipun.

Otin päivästä pienimuotoista videopostausta aina kun ehdin, ja siitä voisikin hyvin tehdä koosteen. Videosta välittyy vähän tunnelmaa ja kaikenlaista tapahtunutta. Itse tykkäsin eniten esteluokista, joissa taas riitti paljon jännitystä ja vauhtia. Mutta eipä minulla paljoa muuta tästä päivästä ole kerrottavaa, annan kuvien ja videon puhua puolestaan. Mahtava reissu kumminkin oli tälläiselle ensikertalaiselle ja sain kokea paljon uutta monen muun ihmisen kanssa.






myöskään tippumisilta ei vältytty...






tykkäsin erityisesti tämän hevosen ulkonäöstä <3

Vaikka olinkin varautunut huonosti ottamalla messuille lyhyen putken, sain silti ikuistettua aidan viereltä mahtavia kuvia. Oli siistiä päästä näkemään niin läheltä, kun ratsukot suorittivat 115cm esteitä. Varsinkin jotkut esteet olivat suoraan katsojien edessä ja hevosista sai hyviä tilannekuvia. Video toteutui melko hyvin, tosin välillä unohdin kuvata tapahtumia. Eniten videoklippejä tulikin näistä estekisoista, jotka kiinnostivat itseäni eniten. Muuten kierrettiin kaikenlaisia myyntipisteitä, ja tänä vuonna tarttui melko laiha saalis mukaan. Ostin yhden magic brush- tyyppisen harjan sekä avaimenperän. Söimme maukkaita lihapullia ja kuunneltiin nuoren hevosen koulutuksesta pientä luentoa. Mutta nauttikaa videosta :D

linkki videoon

2 kommenttia:

  1. Siinä aidan vieressä ei saanut seistä kun kisat olivat meneillään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsitin sen itse niin, että aidan edessä ei saanut seistä niin, että olisi jonkun muun katsojan näköesteenä. Itse seisoin rappusten edessä, jolloin en ollut kenenkään tiellä.

      Poista