torstai 11. syyskuuta 2014

Elokuun hevostelun suosikit!

Moikka, muistin tässä pari päivää sitten kun katselin kuukauden suosikit videota, että olisi taas aika tehdä uusi hevostelun suosikit -postaus. Nyt päätinkin sitten viimein tarttua toimeen ja kertoa viime kuun tapahtumista. Elikkäs, elokuussa tulikin ratsasteltua paljon enemmän, kun taas vakiotunnit pyörähtivät käyntiin.

Elokuussa ehdin vakituisesti neljä kertaa tosiaan mennä, ja siihen neljään kertaan mahtui kaksi ponia, nimittäin ratsastin kaksi tuntia putkeen samoilla poneilla. Minulle poniarpaonni osui elokuussa Dexteriin ja Cinnamoniin. Näistä kahdesta varmaan muistattekin miten tunnit meni, ja veikkaan, että suurin osa varmasti tietää kumpi noista kahdesta nousi suosikiksi...


...Aivan oikein arvattu! Kuka nyt ei omaa hoitoponiaan pitäisi suosikkinaan vertailussa! Kaksi ratsastuskertaa Cinnamonilla todellakin oli mukavampi kokemus kuin Dexterillä jumputtelu. Oli myös mukava päästä menemään kesän jälkeen taas pian Cinnamonilla ja huomata, että sama tuttu poni löytyi sieltä ohjien toisesta päästä.

Elokuussa ratsastusvarusteena toimi monen monta kertaa ruskeat ratsastushousut, ja itseasiassa nyt kun katsoin tarkemmin, niin ruskeat housut olivatkin oikein suurkäytössä koko elokuun ajan jokaisella ratsastustunnilla. Kun on kivannäköiset housut, ja sopivat hyvin usean asian kanssa yhteen, niin mikäs siinä mennä muuttamaan.


Tuntui että elokuu vain yhtäkkiä katosi johonkin. Muistan runsaat sadepäivät, mutta myös ihan lämpimiäkin päiviä. Ratsastaessa tarkeni oikein hyvin vielä t-paidoilla ja tuli ihan kiitettävän kuuma aina ratsastuksen jälkeen. Elokuussa myös kuljin paljon pyörällä tallille ja tuntuu, että melkein joka päivä on tallipäivä. Tosiaan välillä olen mennyt katsomaan ja kuvailemaan torstain tunteja, jolloin on tullutkin oikea tallipäiväputki, kun olen ollut tiistaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina tallilla.

Ehkä elokuu sujahti ohi sen takia, että kiireitä ja kaikenlaista häslinkiä oli niin paljon. Menoa riitti niin koiraharrastuksissa, koulussa kuin hevostenkin puolella. Koko ajan löytyi asioita hoidettavaksi, niin ei ehtinyt ajatellakaan, että pian oli jo kokonainen kuukausi vain vierinyt siinä sivussa.


Elokuussa loppupuoliskolla pääsi myös katsomaan huipputason ratsastusta telkkarin kautta, kun järjestettiin ratsastuksen MM -kilpailut. Ehdin kiireistä huolimatta katsella ratsastusta jopa pari tuntia koko ajanjakson aikana! Aika hyvin, vai mitä? :D

Yksi unohtumaton kerran elämässä tapahtunut kokemus mahtui myös erääseen melko aurinkoiseen päivään 30.8. Silloin nimittäin minulla oli konfirmaatio ja rippijuhlat. Nyt on sitten naimalupa, vai miten se nyt menikään... Juhlat sujuivat hyvin, varsinkin kun sattui niin hyvä tuuri säänkin suhteen. Rippikuvia ei kumminkaan tullut otettua hevosen kanssa, kun en omaa omista ja ihan tavalliset kuvatkin riittävät oikein hyvin..


Siinä oli nyt vähän elokuun asioita listattuna. Kertokaa mitä teidän elokuuhunne mahtui. Löytyikö vähän samoja juttuja kuin minun elokuustani, katsoitteko esimerkiksi ratsastuksen MM-kisoja? Monta tuntia te vietitte ruudun ääressä seuraten huippuratsukkoja? Sattuiko tälle kesälle myös konfirmaatio? Ja tietenkin on kiva kuulla postauksesta mielipiteenne, jatkanko näiden hevostelun suosikkien kirjoittamista? ;)

T: Josku

4 kommenttia:

  1. Mun taidekuva tuolla x) ja tuijotin ratsastusta niin paljon kuin suinkin pystyin, varmaan 20h yhteensä, ellei enemmänkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan hauska että otit niitä "taidekuvia". Voikin sitten käyttää jos tarvitsee ;). Juu, harmittaa kyllä kun en ehtinyt niitä paljoa katsoa, oli niin kivan näköistä sen aikaa mitä nyt näin. Näkisiköhän näitä vielä jostain?

      Poista
  2. Oon tulossa kuvaamaan nyt sunnuntain kisoihin , haluutko kuvia? Ja kivoja nää postaukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa! Enemmän kuin mielelläni otan kuvia vastaan kisaradasta :) Voin sitten antaa sähköpostin kisojen jälkeen!

      Poista