perjantai 5. syyskuuta 2014

Hoitopäiväpostausta kehiin!

Nyt onkin jo tullut hoidettua Cinnamonia näin syksyn alussa moneen otteeseen. Päätin tällä kertaa tehdä hoitopäivästä pientä kuvapostausta. Cinnamonin kanssa minulla on samoja harjoja kuin viime vuonnakin, elikkäs harjakassi ei ole mihinkään muuttunut. Hoitopäivät ovat keskiviikko ja perjantai, on jotenkin todella kiva pitää keskiviikko samana. Samalla näkee myös vanhan ryhmän ratsastajia ;). Perjantaina minulla loppuu koulu jopa niin aikaisin kuin kahdeltatoista, joten ennen tallille lähtöä ehtii vähän rentoutua kotona! Mutta pidemmittä puheitta, mennään katsomaan mitä tänään hoitopäivääni sisältyi.


Lähdin noin vähän ennen kolmea pyöräilemään tallillepäin. Tänään käytiin myös ennen tallille lähtöä Hööksissä sekä Hevosmeressä etsimässä chapseja, nimittäin tiistain talutuksen jälkeen huomasin, että toinen chapsini oli revennyt. Nyt tuleekin kiire etsiä ennen koulukisoja uudet chapsit, Hööksissä nimittäin ei ollut oikeita kokoja, vaikka ihania vaihtoehtoja sieltä löytyikin. Käydään tässä lähipäivinä Horzessa kurkkaamassa jos sieltä mahtaisi löytyä hyviä chapseja. Ajattelin myös tehdä sitten pienen esittelyvideon jos jotain sieltä tulee napattua mukaan. Olisiko video kiva nähdä?


Tallille saavuin suunnilleen puoli neljältä jonka jälkeen meninkin heti harjailemaan Cinnamonia. Otin ponin käytävälle ja suoritin vähän nopeamman harjauksen kuin yleensä. Onneksi Cinnamon ei ollut likainen, eikä se usein olekaan. Poni osaa vaan olla aina niin siisti, ettei paljoa harjaamista aina löydy. Noh, tälläkertaa oli ihan hyvä harjata siisti poni. Tästä tammasta saa muutes tosi hyviä kuvia aina käytävällä, kun se on niin utelias ja useimmiten korvat hörössä :D.



Kun olin harjannut ponin, päätin mennä katsomaan neljän estetuntia. Huomasinkin seisovani pian kaksi kameraa kaulassa (toinen oli Amalian, jota kuvasin) satulahuoneessa ja minut oli pestattu myös rakentamaan maneesiin yksi este kirjaimeen I. No, ilman sen suurempia mutinoita lähdinkin sitten typötyhjään maneesiin kantamaan pari tolppaa ja puomia paikoilleen.


Sitten vain kuvailin ja katselin tuntia, jonka jälkeen hetken aikaa satulahuoneessa vietettyäni lähdinkin pyörällä kotiin. Tunnilla oltiin suoritettu harjoitukseksi koulukisojen rataa, ja siinä katsellessa itsekin kisajännitys nousi päälle. Katsotaan, jos pääsen tiistaina sitten itsekin harjoittelemaan rataa. Ainakin nyt on jo se melko hyvin muistiin opeteltu.

Lähdinkin sitten ajamaan kotiinpäin


T: Josku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti