perjantai 8. elokuuta 2014

Extrapostaus: Heinäkuun hevostelun suosikit

Tuntuu, että heinäkuu vain sujahti yhtäkkiä ohi! No, nyt olisi aika tehdä uusi hevostelun suosikit- osa. Eli viimeksi aloitin tämän postausidean tekemisen, ja päätin nyt jatkaa sitä. Idea onkin ihan hauska toteuttaa, joten miksipä ei ;).

Elikkäs, heinäkuu..Mitäs siitä voisinkaan kertoa? Heinäkuussa ratsastusta oli hiukan vähemmän kun ei ollut mitään ihmeellisiä leirejä tai sellaisia. Onnistuin siltikin keplottelemaan ja kinumaan itseni hevosen selkään heinäkuun toisiksi viimeisellä viikolla kun olimme mökillä. Edellisistä postauksista varmaan huomaatte, että pääsin ratsastamaan Barokalla ja Hapsulla. Näistä kahdesta siis valitsen nyt heinäkuun hevossuosikin.


Näistä kahdesta minulle oli kyllä todella helppo valita se suosikki. En ole hevosratsastaja ja tykkään vauhdista ja vaaroista. Mikä olisikaan parempi vaihtoehto kuin pikku kiitäjä! Eli siis, heinäkuun heppasuosikiksi nousi Hapsu, jolla oli oikein hauskaa mennä!

Heinäkuussa siis hevostelu jäi vähän pienemmälle. Kumminkin lempi ratsastusvaruste löytyi ja olikin todella hyödyllinen heinäkuussa. Heinäkuu oli todella kuuma ja varsinkin ratsastuksen jälkeen olin ihan uupunut ja helteessä vain hiki virtasi. Niimpä heinäkuun ratsastusvarustesuosikiksi nousi topit!


Kaikilla kerroilla käytin toppeja, ne olivatkin parhaita niin kuumalla säällä. Kevyet hellesään topit siis sopivat oikein hyvin ratsastukseen, vaikka se ei estänytkään hien virtaamista! En varmaan ikinä ollut ratsastanut noin kuumalla ja se kyllä tuntui ratsastuksen jälkeen kun ei melkein pystyssä pysynyt. Vai olisikohan kyseessä vain huono kunto :D...

Muita heinäkuun suosikkeja oli kyllä se, että ratsastuksen jälkeen mökillä pääsi heti pulahtamaan veteen nauttimaan viilennyksestä!


Kauheasti tosiaan ei kokemuksia kolmen ratsastuskerran ajalta päässyt tulemaan. Mutta kerron kumminkin muutaman mielestäni hauskan kokemuksen. Ensimmäiseksi yhdeksi kokemukseksi oli todella kivaa saada vauhdikas ratsu alle, kun Hapsulla menin. En ollut ajatellutkaan, miten olinkin kaivannut vähän vauhtia ja vaaroja ;).

Oli myös hauskaa estetunnin jälkeen kantaa puomeja pois ponin kanssa! Elikkäs vein puomeja telineeseen, niin että samalla kädessä oli myös ohjat. Oli hauskaa, että heppa oli siinä mukana, vaikka minähän sen työn tein..


Kauheasti muita heinäkuun suosikkeja en nyt muista, mutta siinä oli joitakin asioita. Nyt elokuussa kun alkaa taas vakiotunnit, onkin sitten taas paljon enemmän tekemisissä hevosten kanssa! Mutta juu, kertokaa mitä hevostelun suosikkeja teidän heinäkuuhun mahtui?

T: Josku

2 kommenttia: