sunnuntai 31. elokuuta 2014

Paljon on tulossa!

Noniin, viimein pääsen koneelle kirjoittelemaan :). Minulla oli juuri eilen rippijuhlat, ja vieläkin on paljon ruokaa jäljellä juhlista. Ja ihan mahtavaa oli myös, että kävi ihan mielettömän hyvä tuuri sään suhteen. Nyt koko syyskuu onkin ollut melkeempä pelkkää sadetta, niin juuri tänä viikonloppuna sattuikin sitten hyvät säät kohdalle. Ei voi olla kuin todella iloinen, että juhlat onnistuivat niin hyvin!

Kakutkin syötiin molemmat ihan loppuun asti!
Mitäs muuta minulle kuuluu? No ainakin yksi tälläinen info-asia on, että olen menossa kahden viikon päästä 14.9. koulukisoihin siis ihan meidän tallille ja ratsastan Helpon C:n kouluohjelman. Tässä yritänkin nyt miettiä, että miten saisin kuvia sekä videota kisaradasta, kun yhden kameran omistan. Jos innokkaita kuvien ottajia löytyy, niin siitä vaan siis kuvaamaan meidän suoritusta! :)

Ainiin ja koulukilpailuihin ponitoiveeksi olen laittanut Vaniljan, tuntuu jotenkin että tästä ponista on tulossa minulle nyt kisoihin tälläinen luottoponi. Parit viime kisat ovat esteiden osalta menneet hyvin ja katsotaan nyt miten koulussa käy. Viime kisoissa menin siis silloin aika kokemattomalla Hugolla, ja nyt ainakin toivon Vaniljaa ratsukseni, saa nähdä mihin tälläkertaa meidän yhteistyö vie!


Nyt syksyllä kilpailukausi starttaa niin hevos- kuin koirapuolellakin. Maurin kanssa ollaan juuri ilmottauduttu Tokokokeeseen joka onkin päivää ennen koulukisoja! Lisäksi katsotaan nyt jos lähdetään myös joihinkin agilitykisoihin. Viime vuonna en koulukisoihin ollut poneilla vielä niin rohkaistuneena ollut mennyt, estekisat tuntuivat paljon kiinnostavimmilta, mutta tänä vuonna yritän haalia mahdollisimman paljon kisoja, samalla tulee myös sitä kisakokemusta lisää.

Noin kahden viikon päästä alkaa minulla myös TET-harjoittelu, eli työelämääntutustumisjakso (olipas pitkä sana :D). Elikkäs nyt tuleekin paljon asioita peräkkäin. Heti koulukisojen jälkeen maanantaina lähden siis työskentelemään johonkin koira-alan paikkaan. Sitä viikkoa en ole vielä ehtinyt sopia, mutta toisella viikolla menen hevostarvikeliikkeeseen, katsotaan nyt jos tulee jotain matskua tet-jaksosta. Kertokaa haluaisitteko materiaalia, ja minkälaista?

Daisyä syöttelemässä
 Sitten vielä viimeiseksi ajattelin myös vähän kertoa muutenkin tallin muutoksista. Tosiaan tämä tulee vähän myöhään, mutta Grace, Lina, Arttu eikä Nikolai ole enää Tapiolassa. Itse pääsin menemään kaikilla muilla kuin Nikolailla, ja se näin jälkeenpäin on harmittanut. Nikolai vaan oli aivan mahtava heponen <3. Tallille tuli myös nyt syksyllä siis uusia poneja ja hevosia ja niistä kenelläkään en ole vielä mennyt. Toisaalta, tässä on koko vuosi aikaa, ja kyllä senkin aika sitten koittaa, että pääsen niillä menemään.

Eniten uusista odotan ehkä Firrellä (Fireboy) menoa. Poni vaikuttaa todella hienolta ja kivalta ratsastaa. Sitä siis odotellessa, että sen ponin selkään pääsen kipuamaan. Lisäksi tallilla on nyt pieni Bella- poni sekä kaksi hevosta: Zimba ja Amaretto. Vaikuttaa kyllä tosi hienoilta hevosilta ja Bella onkin suosittu tapaus. Kaikenlaista uutta siis tallillakin tapahtuu.

Kesän jälkeen tervehtimässä Cinnamonia
Cinnamonin hoitamista jatkan taas ja siitä ei paljoa ihmeellistä ole. Sain viime perjantaina viimein vietyä myös uuden hoitovihkon tallille, sitten kauden jälkeen hyllyllä onkin jo kolme täyttynyttä vihkoa! Päätin ostaa vähän erilaisen vihkon kuin normaalit vihkot. Löytyi tuollainen sininen kuviollinen vihko ja löysinkin siihen sopivan kuvan :).


Siinä olikin vähän tälläisiä "uutisia". Oli tosi kiva kertoa mitä elämässä tällä hetkellä tapahtuu. Olisiko joku hevostapahtumakalenteri/tuntikalenteri hauska tehdä? Mitä mieltä olitte tälläisestä infopostauksesta aina välillä?

T: Josku

4 kommenttia:

  1. Multa kopioitu idea toi tuntikalenteri...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, ei ollut kyllä tarkoitus lähteä kopioimaan mitään. Kunhan nyt tuollaisen idean heitin sen enempää miettimättä että se voisi olla jonkun "käytössä". Enemmänkin just mietin että kaikkia tulevia tapahtumia ois kiva listata ylös...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Jes, yritänkin jatkossa toteuttaa mahdollisimman positiivisia postauksia ;)

      Poista