perjantai 22. elokuuta 2014

MyDay kuvina

Moikka! Vielä en olekkaan kertaakaan toteuttanut Mydayta tänne blogiin. Nyt olisi kumminkin sen aika, ja tälläkertaa MyDay tulee kuvina. Katsotaan jos joku päivä jaksaisi tehdä sen videon muodossa. Elikkäs tämä MyDay on sunnuntailta 17.8.

 Jos lukijoista osa tietää Tubeconin, niin olin siellä paikalla. Tubecon oli siis suuri tapahtuma Hartwall Arenalla, jossa esiintyi laulajia ja tubettajia. Täältä tapahtumasta tuli kuvattua paljon videomateriaalia, se kelpaisi melkeinpä MyDayksi. Kertokaa haluatteko nähdä videon täällä blogin puolella vaikka se ei liity hevosiin? Mutta juu, aloitetaan vain katsomaan päivä kuvina- postausta :)

Päivä alkoi aikaisin aamulla, oli se kyllä hassua nousta jo seitsemän aikoihin sunnuntaina valmistautumaan..

Laitoin "urheilulliset" vaatteet, eli sellaiset joissa pystyisi hyvin liikkumaan ja juoksemaan.

Hiukset ponnarille, etteivät ne olisi kokoajan tiellä

Suraavaksi vähän kahdeksan jälkeen suunnattiin matka kohti agilitykenttää. Olin nimittäin menossa työntekijäksi oman seurani agilitykisoihin.

Perillä aloitettiinkin rakentamaan rataa  ja saatiin ensimmäinen rata piakkoin valmiiksi. Aamulla olikin vielä mukavan viileä sää.

Työntekijöille jaettiin tuollaiset huomioliivit ja minun tehtävänäni oli viedä tuloslappusia toimiston ja kentän välillä.

Pian kisat starttasivat käyntiin ja kuvia tuli varmasti toista sataa kappaletta!

Välillä kävin vierailemassa buffassa hakemassa vähän evästä, että jaksaisi pitkän päivän

Koiria oli monenlaisia, tosin yhtäkään Maurin rotuista ei näkynyt. Vauhdikasta menoa kyllä riitti ja noin kolmen aikaan lähdinkin kotiin päin. Seitsemän tunnin työskentely olikin ollut lämpimässä säässä yllättävän rankkaa, mutta hyvillä mielin sitten vain kotiin päin.

Kotona syötiin vielä ruoka ja äiti olikin leiponut poissaollessani omenapiirakkaa!

Pihalle ilmaantui ruuan perässä monta ampiaista, mutta Mauri vain makaili nurmikolla tyynesti.

Ennen viittä olikin aika lähteä tallille, sillä sunnuntaina oli hevosten ja ponien hoitajille suunnattu kokous, jossa kerrottiin hoitohevoset.

Hoitokokouksessa selvisi, etten enää hoida Herbellaa, mutta Cinnamonin hoitajana jatkuu taival vielä pitkään :)

Kun hoitajakokouksesta olin tullut, hetken aikaa sitten olikin aika istahtaa alas kännykälle.

Katsottiin myös hetken aikaa yleisurheilua telkkarista ja jännitettiin keihäänheittoa ;). En ajatellut, että nyt enää täksi päiväksi olisi paljoa ohjelmaa, mutta sitten päätettiin että lähdettäisiin kumminkin harrastelemaan vielä Maurin kanssa.

Maurikin pääsi kokeilemaan saman päivän kisarataa, ja tehtiin aivan loistava suoritus, hyvä Mauri!

Lopuksi harjoiteltiin vielä keppejä ja koiruli vetäisi kyllä hienosti ne läpi!

Agilityn jälkeen lähdettiin jäähdyttelylenkille, jonka jälkeen mentiin tekemään lähimetsään vielä Maurin kanssa noutoa. Metsässä oli selvästi jo viileämpi kun ilta alkoi tulla. Varikset palautuivat hienosti ohjaajalle ja Mauri toi ne innoissaan, energiaa siis riitti hyvin!

Koiraharrasteluiden jälkeen olin vielä hetken illalla koneella.

Sitten vielä vähän iltapalaa! Tämä päivä oli kyllä ollut täynnä eläimiä! Ensin koirakilpailut, sitten talli jonka jälkeen vielä koiraharrastelua.

Pitkän päivän jälkeen olikin sitten pikkuhiljaa aika tehdä iltatoimia. Sunnuntai oli ohjelmaa täynnä :)
Siinä oli minun sunnuntai. Tosiaan samalla pientä infoakin tuli, kun en enää hoida sitten ollenkaan Herbellaa. Toisaalta voi olla, että se on myös ihan hyvä. Jos välillä tuntuu, ettei aika meinaa riittää kaikkeen, niin on hyvä ettei kasaa itselleen aivan niin paljon tekemistä. Onhan kahdessa hevosessa jo enemmän tekemistä.

Hoitopäivinä nyt sitten toimii keskiviikko ja perjantai. Silloin voit bongata minut tallilla harjailemassa Cinnamonia. Mitäs piditte postauksesta? Oliko MyDay kuvina kivaa vaihtelua, vai toivotteko jo että tulisi MyDay videolla? Nyt teillä onkin paljon vastailemista kommentteihin. Kertokaa siis, haluatteko Tubecon videon ja sitten mielipiteenne tähän postaukseen :)

Seuraavaksi onkin aika jo kiiruhtaa tallille hoitamaan! 

T: Josku

6 kommenttia:

  1. Joo ehdottomasti julkase se tubecon video tänne! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :D Katsotaan jos saisin sen väkerrettyä...

      Poista
  2. Jooooo laita Tubecon-video tänne!! Haluun nähä sen! :)

    VastaaPoista
  3. Tubecon-video tänne ja heti! Mut kiva postaus ja upea Mauri ❤

    VastaaPoista