sunnuntai 24. elokuuta 2014

Tubecon video tänne!

Tubecon- video sai aika suurta kannatusta, joten laitan sen nyt tänne sitten näytille! Elikkäs me olimme kaverini Jaanan kanssa viime lauantaina 16.8 Hartwall Arenalla bongailemassa erilaisia tubettajia ja laulajia. Niitä tulikin todella nähtyä ja keräsin paperille läjän nimmareita.

Meillä oli kokonaisuudessaan todella hauska päivä, ja rampattiin kyllä katsomassa kaikenlaista. Tubecon olikin tosi monipuolinen, hyvä kun siinä välissä ehti syödä hampurilaiset katsomossa. Suurinpiirtein viimeinen pari tuntia seisottiin lavan lähellä väkijoukossa ihan hiessä, mutta oli se sen kaiken arvoista.

Ensimmäisenä Kasmir nousi lavalle, ehdittiin kuulla vain yksi biisi, sillä sisääntulo oli kestänyt sen verran pitkään.

Suuri jono oli mmiisasin luo..


Käytiin kiertelemässä aina välillä käytäviä ja moikattiin eri tubettajia. Päälavalla oli koko ajan ohjelmaa käynnissä, ja vietettiinkin siellä suurin osa ajasta kumminkin. Kun lavan valtasi TCT pompattiin seisomaan ja laulamaan rannalle- biisiä täysin volumein.

Robinia....

...Mentaalisavukkeen livepaasausta...

...ja Mustaa Barbaaria...
...Oli lava täynnä. Tubecon oli tosiaan aika monipuolinen tapahtuma! Viime hetken lippuostokset olivat siis kannattaneet todellakin, ja olen tosi iloinen että pääsin näkemään erilaisia esiintyjiä livenä. Kun lavalle viimeiseksi nousi vielä Justimus räjäyttämään koko areenan, oli tunnelma ihan katossa. Paljoa lopussa en edes kuvaillut, kun oli kiire päästä huutamaan kurkku käheäksi ja hyppimään kädet kohti kattoa.

Yli 5000 ihmistä Hartwall Arenalla, suurin youtubetapahtuma ikinä!
Ja nyt olisi aika pläjäyttää loppuun vielä videota huikeasta päivästä. Videot ovat melko lyhyitä pätkiä päälavalta ja siinä on siis eri esiintyjistä videota. Eikun vain katsomaan!

TÄSTÄ KATSOMAAN :)

T: Josku



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti