keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Cinnamonin oma pipari

Joulun alla tulin kerran tallilla miettineeksi, miten ihanaa olisi kasvattaa joulutunnelmaa lisää myös tallilla. Ensimmäiset joulukoristeet olivat jo ilmestyneet tallin satulahuoneeseen välittämään jouluiloa ja keksin sitten pian idean muutaman tallilaisen kanssa tehdä poneille omat piparit. Ponin omaa joulukalenteriakin tuli mietittyä, mutta se olisi ollut aika aikaavievää ja hankalaa puuhaa alkaa taiteilemaan sellainen jostain. Pipari oli hauska ja helppo piristys ponin karsinan oven viereen. Naulauspaikkaa etsittiin pitkään ja hartaasti, kun naulat eivät meinanneet upota karsinan yläpuolelle. Cinnamon sai kokea oikean suurremontin, kun ihmeelliset kaksijalkaiset yrittivät hakata nauloja seinään. Lopulta päädyimme oikein mainioon kohtaan siis hieman sivummalle, ettei Cinnamon yltäisi napostelemaan piparia kumminkaan kesken tallipäivän.

Kuvailijana Iiris :)


Kun joulupipari oli saatu ripustettua aitiopaikalleen, oli aika antaa Cinnamonin tutustua siihen. Kun toin piparin ponin nenän eteen, pelkäsi tamma sitä aluksi ja sen ilme oli järkyttynyt. Pikkuhiljaa Cinnamon kuitenkin tuli uteliaammaksi ja lähestyi piparia, kunnes uskalsi nuuskia sitä. Taisi tuoksua ihanalta herkulta, kun poni alkoi pian hamuamaan nimikkopipariaan. Mutta olihan se aika maukkaan näköinen, pakko myöntää. Kun pipari oli turvallisesti omalla paikallaan, oli aika sanoa ponille hyvät tulevat joulut ja suunnata kotiin.




höpsö <3
Kertokaa, oletteko te tehneet poneille yleensä jouluisin jotain hauskaa perinteistä ja ripustaneet karsinan äärelle? Tämä olikin ensimmäinen joulu kun minä tein Cinnamonin karsinan luo joulukoristetta. Jouluiseen tunnelmaan virittäytymisen jälkeen on aika kertoa pian sitten joulutunneista. Postaukset tulevat nyt hassusti näin myöhässä, mutta on ihan hauska palata ajassa taaksepäin ja antaa itselleen vielä hetken aikaa haikailla sitä joulufiilistä ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti