keskiviikko 29. lokakuuta 2014

#HIHS

Noniin, kolme päivää on huikeasta tapahtumasta jo kulunut. Myös minä nimittäin olin käymässä horse show'ssa sunnuntaina. Itse oltiin jotenkin saatu aikaiseksi itsellemme aamunäytökseen pelkästään liput, mutta onneksi siinä ehti paremmin kuin hyvin kumminkin nähdä ja kuvata ratsukoita. Eniten minua kiinnostaakin esteluokat, mitä pääsimme katsomaan. Viime vuonna ainakin oli ollut niin kivaa, että jo monen monta viikkoa olin tätä tapahtumaa jaksanut odotella. Saavuttiin siis aamulla hyvissä ajoin ennen yhdeksää Helsingin jäähallille bongailemaan omat paikat. Saatiin paikat melko alhaalta toisesta päädystä. Varsinkin, kun olin muistanut ottaa pitkän objektiivin mukaan, sain otettua ihan loistavia kuvia sieltä käsin! Kamera olikin ahkerassa käytössä, ja monta kuvaa tuli räpsittyä siinä esteluokkien aikana. Sen takia tästä postauksesta tuleekin todella kuvapainoitteinen :D


Joissakin kuvissa tunki katsomon tanko häiritsevästi kuvaan :D



Huomasin, että pitkästä aikaa pääsin taas käyttämään kameraani itse ja keskittyä kuvailemaan pitkällä putkella. Useimmiten kamera on muiden käsissä, kun olen itse suorittamassa esimerkiksi koiran kanssa jotain treeniä tai juuri itse siellä selässä ratsastan. Valokuvaaminen voisi olla oikeasti todella hauskaa, varsinkin kun on varaa zoomata pitkällekin. Pitääkin panna muistiin, että alkaisin enemmän kuvailemaan itse kaikenlaista. Ehkä joskus jotain taiteellisia luontokuviakin voisi ottaa, saa nähdä mitä keksii ;).


Tähän poniin menin ihastumaan ihan täysin. Poni oli vaan niin super energinen pikkutapaus, joka erosi muiden joukosta.

Esteluokkien aikana sai ihastella ja henkäistä välillä jännityksestä. Nautin kyllä täysin siemauksin huippuratsukoiden suoritusten katsomisesta. Parasta ehkä horse show'ssa on, että saa jännittää ratsukoiden puolesta ja elää mukana tilanteessa. Paikanpäällä on niin upeaa kun kuulee hiljaisuudessa hevosen kavioden kopseen ja näkee, kuinka puomit heiluvat täpärästi pysyen kumminkin kannattimillaan. Esteluokkien välissä käväistiin myös hieman kiertelemässä ja katselemassa kaikenlaisia tavaroita. Mukaan itseasiassa nappautui tavalliset kannukset. Olikin viimein aika hankkia nekin vastaisuuden varalle. Expossa käytiin myös kiertelemässä, ja huhhuh siellä olikin väkeä paljon! Kuumassa ihmisvilinässä ei kummemmin jaksanut shoppailla, mitä nyt katseltiin ja haikailtiin kaiken perään.

Tuollaiset nyt sitten ovat :) Kertokaa onko teillä samanlaisia, tai mitä mieltä olette noista?


Kun luokat olivat loppu, jäätiin vielä hetkeksi aikaa kiertelemään jäähallia. Käväistiin myös verryttelyalueella katsomassa valmistautuvia kouluratsukoita. Oli se kyllä hienon näköistä ja mahtavaa oli päästä katsomaan ratsukoiden verryttelyjä! Hiukan jäi vaivaamaankin, ettei liput olleet sitten sen pidempään. Kaikenlisäksi kotona tajusin, että samalla hinnalla olisi saanut myös seitsemän tunnin lipun, mutta jotenkin oltiin sählätty itsellemme se lyhyempi. Kouluratsukot siis jäivät välistä, onneksi oli sitten telkkari, mistä loput pystyi katsomaan. Sai jännittää ihan loppumetreille asti Juulin ja Fardonin suoritusta, kun suomalaisena ratsukkona kipusivat todella pitkälle. Päätin, että ensi kerralla ihan supervarmasti otetaan kokopäiväliput, niin kuin viime vuonna. Jäi sellainen tunne, että vielä lisää haluaa jatkossakin nähdä ja ihailla upeaa ratsastusta. Mutta mahtava päivä oli takana, ja pientä videopostaustakin voin luvata vielä laittavani tässä lähipäivinä horse show'sta ;)

Eikös tämä mene melkeimpä kouluratsukosta? ;)


Kuvapainotus taisi olla aika paljon kimojen puolella... :D
lempikuva <3
~ Josku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti