perjantai 31. lokakuuta 2014

Maailman nopein videopostaus + mielipiteitä

Moikka! Vasta kun tänään siirryin koneen äärelle katsomaan horse show'n videomateriaalia, tajusin, ettei sitä ollut melkeen ollenkaan! Kumminkin olin jo luvannut teille videopostausta, joten päätin laittaa tämän vähäisen materiaalin ja samalla vielä palata HIHS: in pariin ja arvostelemaan enemmän tapahtumaa. Ensin kumminkin kerron suurimman syyn, miksi videopostauksesta ei tullutkaan niin kattavaa. Ensimmäinen syy on, että vasta paikanpäällä keksin alkaa kuvaamaan videopostausta. Videomateriaalia ratsukoiden suorituksista tuli enemmänkin, mutta poistin videoita melkein heti, kun niihin en ollut tyytyväinen. Perussuorituksia unohtui kuvata, kun keskityin, että saisin jotain hauskoja tilannevideoita. Eli suurin osa videoista katosivat roskakoriin heti kuvaamisen jälkeen. Näin jälkeenpäin harmittaakin, kun en muistanut paneutua videopostaukseen täysiä. Harvoin kumminkin videoita blogiini tulee, niin nyt kun oli mahdollisuus, menin sen tyrimään xD

Mutta hei, ei anneta sen kumminkaan masentaa, sillä ensi vuonna kuvailen teille niin paljon videota että oksat pois! Ja varmasti löytyy sitten enemmän matskua, kun vietän kokopäivälipulla horse show'ssa aikaa enemmän. Tosiaan tämänkertaisesta videopostauksesta jäi puuttumaan muutamia asioita mitä teimme. Esteluokkien katsomisien lisäksi kierreltiin jäähallia useaan otteeseen mistä olisin voinut kuvata videota (jos vain olisin muistanut). Kävelimme kamppiin jopa 3 kilometriä, siinä tuli kyllä reipas päivälenkki vedettyä tihkusateessa :D. Kampissa vietimmekin pari tuntia aikaa ja käytiin mäkissä syömässä.


Mutta ajattelin nyt kertoa oman henkilökohtaisen mielipiteeni tämän vuoden horse show'sta. Mielestäni tapahtuma oli kyllä oikein kattava taas kerran. Jäähallissa penkit olivat paljon lähempänä kenttää ja meidänkin paikoilta pääsi todella hyvin seuraamaan  ratsukoiden suorituksia. Itse tykkäsin jäähallista kisapaikkana, vaikka se tuttu Hartwall Arena silti kumminkin on minulle se ihanampi paikka. Tuntui hieman oudolta mennä uusiin tiloihin, mutta kaikki toimi sielläkin oikein hyvin! Aluksi hieman vaikeuksia tuotti oikeiden paikkojen löytäminen, kun VIP-alue oli erikseen rajattu. Kun sitten kumminkin löysimme paikat, olivat kaikki järjestelyt kohdillaan. Yleisö pääsi elämään mukana ja luokat vilisivät ohitse nopeasti.


Jäähallilla meillä ainakin oli tosi selkeää ja kaikki sujui hyvin. Verryttelyalueelle oli kivasti tosiaan se vapaa pääsy, mikä oli suuri plussa tämän vuoden horse show'ssa. Ainoa asia, mitä ei heti tajuttu, oli Expon sijainti. Luultiin ensin, että kaikenlaista tavaravalikoimaa löytyi vain jäähallia kiertäviltä käytäviltä, mutta se erillinen alue bongattiin vasta loppuvaiheessa, kun kannukset olin jo ostanut. Onneksi kumminkin huomattiin Expo, ja päästiin sitten katselemaan ja ihailemaan tuotteiden laajaa valikoimaa. Yksi huono puoli oli, että tunnelma oli siellä todella tiivis, eikä kuumassa ihmispaljoudessa kauheasti tehnyt mieli lähteä tonkimaan niitä omia kokoja ja malleja. Saa nähdä, miten tuo shoppailumahdollisuus aiotaan ensi vuonna toteuttaa :).




Ensi vuotta siis enemmän kuin innolla odottaessa. Minulla on jo melko tarkat suunnitelmat ensi vuodelle miten toimin, jotta saan kokea enemmän. On se vaan niin upeaa nähdä paikanpäältä kisasuorituksia ja elää itse mukana jokaisessa sekunnissa, mitä radalla tapahtuu. Kilpailun huuma on vain se ainutlaatuinen juttu ;). Olitteko te paikanpäällä tänä vuonna? Entäs aiotteko tulla ensi vuonna? Mitä mieltä olitte kisapaikasta?

~ Josku

2 kommenttia: